Már kapható az Anthem új MXR családja, az 510 és a 710. A 310-es 2014 januárra várható. Íme az első fotók a 710-ről.

Advance Acoustic AIR 70  vezeték nélküli hangfalAz Advance Acoustic számára a számítógépek, a táblagépek, az okostelefonok már nem a holnap audió forrásai, mi ezeket az eszközöket már napjaink szerkezeteinek tekintjük! 2005-ben az Advance Acoustic volt az első gyártó, aki ezt a fejlődést is figyelembe vette és egy iPod csatolót, a Mip Station terméket javasolta. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezt a gyorsan növekvő piacot, nem nézhetjük csukott szemmel a jövőt!

ÉPPEN EZÉRT FEJLESZTETTÜK KI AZ AIR 70 és az AIR 90 HANGSUGÁRZÓT!

A MartinLogan kiskönyve magyarul

Az elektrosztatikus hangsugárzók kivételes hangzáshűséggel és hitelességgel tudják tolmácsolni a zenét, felülmúlhatatlanul tisztán és háromdimenziós leképezéssel (az audofilek szerint inkább életszerű színpadképet felrajzolva) képesek megszólaltatni a felvételeket. A MartinLogan kiskönyve a cég történetét, a termékek mögötti filozófiát mutatja be. Így most Ön is megismerheti azokat az elveket, azt a szenvedélyt, amely a MartinLogan hangfalak egyedülálló, összehasonlíthatatnan zeneiségét biztosítja.

 

summit-x-golden-ear-award-article

A Martin Logan High-End történelmet ír:
A Summit X két évben egymás után is elnyerte az Absolut Sound Golden Ear díját!

A zsűri indoklása a 2012-es díjhoz:

Amennyiben az elektrosztatikus és elektrodinamikus hangszórók csaknem tökéletes együttélését megvalósító hangsugárzót keres, akkor a Summit X a helyes megoldás. Egészen biztosan tökéletesen lázba fogja hozni a Summit X, amely újra definiálta azt, hogy mi valósítható meg a hibrid ESL hangsugárzók terén. A Curvi-linear Line Source, vagyis az ívelt panelsugárzóval szerelt XStat elektrosztatikus hangkeltő elem egy aktív mélyhangszóró rendszerhez kapcsolódik, amelyben kettő 10 hüvelykes alumíniummembrános mélyhangszórót és kettő 200 wattos D osztályú erősítőt találunk, a keresztváltásról pedig egy Vojtko rendszerű keresztváltó gondoskodik. A rendszer egészen 20 Hz-ig képes megszólaltatni a mélyhangokat, ami még nagy terek megzengetésére is bőségesen elegendő és ami a rendszer egyik legfőbb előnye, hogy teljes az összhang a magas és a mély út között, vagyis nem hallható a két rendszer közötti átmenet.

A Linn elnyerte az Angol Királynő díjátA Linn elnyerte a Queen's Award for Enterprise in Innovation, a Királynő által a vállalati újításokért adományozott díját. A Linn által az innováció kategóriában elnyert magas kitüntetés a Linn DS digitális letöltési és adattovábbítási technológia fejlesztése terén elért sikereinek méltatása.

A Miniszterelnök ajánlására Őfelsége a Királynő által odaítélt, a Királynő által alapított Innovációs Díj a Linn iparágban vezető termékének elismert DS rendszer mérnöki tökéletességének és a gyártó vállalat zene iránti, a DS rendszerben is tetten érhető szenvedélyének legmagasabb rangú elismerése.

A királyi kapcsolat

A Királyi Udvartartás számára szórakoztatóelektronikai terméket szállítóként 2002-ben kapott Royal Warrant minősítés mellett az innovációért pontosan egy évtizeddel később kapott magas kitüntetés rendkívüli örömöt szerzett a cég számára.

martin-logan-motion-40Az elegáns Motion 40 padlón álló hangsugárzónk a továbbfejlesztett, nagy felbontású hajtogatott Folded Motion™ magassugárzóval, egy 5,1/2˝-es alumínium membrános középmély sugárzóval és kettő 5,1/2˝-es alumínium membrános mélysugárzóval készült. Ezt az egyedi kivitelű hangsugárzót a kitűnő részletező képességű magas-és középfrekvenciák, a feszes mélyhangok és a nagy színpadkép jellemzik. A klasszikus magasan fényezett fekete lakk kivitelben kapható.

martin-logan-motion-20Az elegáns Motion 20 padlón álló hangsugárzónk a továbbfejlesztett, nagy felbontású hajtogatott Folded Motion™ magassugárzóval és kettő 5,1/2˝-es alumínium membrános mélysugárzóval készült. Ezt az egyedi kivitelű hangsugárzót a kitűnő részletező képességű magas-és közép-frekvenciák, a feszes mélyhangok és a nagy színpadkép jellemzik. A klasszikus magasan fényezett fekete lakk kivitelben kapható.

Nagy hangzástér és szemet gyönyörködtető kivitel

A Motion 20 kis méretei ellenére is egy elkápráztató látványt nyújtó formatervezési műremek. A kettő alumíniummembrános mélyhangszóró mélyhang átvitelét egy kettős, lefele nyitott basszreflex nyílás erősíti. A (többnyire csak a legdrágább csúcsminőségű hangsugárzókban használt) hajtogatott membrános Folded Motion™ magassugárzóval kiegészítve a hangsugárzó ragyogó hangzásteret, precíz, igen dinamikus magas hangokat produkál. És az ára? Hihetetlenül kedvező!

VTL TL-7.5 Series III előerősítő + Siegfried Series IIÉrdekességként szeretnénk bemutatni azt a hirdetést, ami a VTL TL-7.5 Series III előerősítő + Siegfried Series II referencia monoblokkokról jelent meg. A hirdetésben nem a VTL dícséri a saját készülékeit, hanem a legnagyobb High-End szaklapokból vett idézetek szerepelnek csak. Többek között:

„Tranziens leképezésének hitelessége, dinamikája, hatalmas színpadképe és erőteljes hangzása magával ragadó.”

Jacob Heilbrunn, The Absolute Sound, A szerkesztő választása díj, 221. szám

Advance Acoustic WTX-500 vezeték nélküli HD vevőA WTX-500 vezeték nélküli HD vevő egy kis műanyag doboz

Ez a „dugd be és használd” készülék bármely erősítő Aux segédbemenetéhez csatlakoztatható. A készülékben alkalmazott aptX® kodek révén lehetőséget ad arra, hogy például okostelefonról, iPodról, iPad készülékről, iPhone telefonról, táblagépekről, vagy számítógépekről vezeték nélküli kapcsolaton keresztül CD minőségben hallgathasson zenét. Így kényelmesen, karosszékben ülve élvezheti és rendszerezheti a zenei felvételeit vagy a számítógépen, illetve egyéb eszközökön tárolt bármilyen más audió információt.

ÚJ Martin Logan Motion® 20 és 40 álló hangsugárzók

Várható rendelkezésre állásuk: 2012. áprilisa

MartonLogan büszkén mutatta be a díjnyertes Motion hangsugárzó család két új tagját, a Motion 2M és a Motion 4M modelleket, amelyek a népszerű Motion 1M és Motion 12 modellek helyébe lépnek. Mindkét álló hangsugárzó számos tervezési újdonságot és teljesítményjavító finomítást tartalmaz: Mintegy kétszeresére nőtt a dobozok belső térfogata az előző modellekhez képest (amelynek eredményeként sokat javult a dobozok mélyhang átvitele), a korábbiaknál is tetszetősebbekké váltak a kerekített élekkel és a lágyan elkeskenyedő tetőlappal és a ragyogóan fényes fekete zongoralakk bevonattal.

Motion 20 – amerikai fogyasztói ára páranként 1.500 US dollár*
Motion 40 – amerikai fogyasztói ára páranként 1.900 US dollár*

*irányár, a végleges ár még változhat!

motion-40
1 / 4 oldal