CES 2012 kiállítási beszámoló

Beszámoló a CES 2012-es kiállításról

 

ÚJ Martin Logan Motion® 20 és 40 álló hangsugárzók

Várható rendelkezésre állásuk: 2012. áprilisa

MartonLogan büszkén mutatta be a díjnyertes Motion hangsugárzó család két új tagját, a Motion 2M és a Motion 4M modelleket, amelyek a népszerű Motion 1M és Motion 12 modellek helyébe lépnek. Mindkét álló hangsugárzó számos tervezési újdonságot és teljesítményjavító finomítást tartalmaz: Mintegy kétszeresére nőtt a dobozok belső térfogata az előző modellekhez képest (amelynek eredményeként sokat javult a dobozok mélyhang átvitele), a korábbiaknál is tetszetősebbekké váltak a kerekített élekkel és a lágyan elkeskenyedő tetőlappal és a ragyogóan fényes fekete zongoralakk bevonattal.

Motion 20 – amerikai fogyasztói ára páranként 1.500 US dollár*
Motion 40 – amerikai fogyasztói ára páranként 1.900 US dollár*

*irányár, a végleges ár még változhat!

motion-40

ÚJ Martin Logan Motion® 30c centersugárzó

Várható rendelkezésre állása: 2012. júliusa

A kiállításon bemutatott új Motion 2M és 4M modellek megjelenési képéhez illeszkedően a Motion 30c hangzásban is tökéletesen belesimul a Motion sorozat hangsugárzóinak hangzásképébe. Méretét tekintve gond nélkül elhelyezhető a szabványos készülék-állványokon. Az enyhén lejtő tetőlemeze révén az aljára is állítható és így könnyebben elhelyezhető a TV-készülék alatt vagy felett.
Motion 30c – amerikai fogyasztói ára darabonként 650-700 US dollár*
*irányár, a végleges ár még változhat!
motion-30c

ÚJ Dynamo 1500X mélynyomó

Várható rendelkezésre állása: 2012. nyarának vége

A Dynamo mélynyomó sorozat a MartinLogan egyik legnagyobb sikerrel értékesített termékcsaládja és éppen ezért különös büszkeséggel mutattuk be a család legnagyobb és legdögösebb modelljét, a Dynamo 1500X mélynyomót. Ezt az új modellt ragyogó minősé-gű fényes lakk bevonattal gyártjuk és 650 wattos (1.300 wattos csúcsteljesítményű) erősítővel szerelve szállítjuk. 15”-es precíziós mélyhangszórót, teremakusztikai korrekciós rendszert építettünk bele, XLR bemenetekkel láttuk el és az 12 voltos kapcsoló bemenet révén könnyen az egyedi igényekhez illeszthető. A többi Dynamo modellhez hasonlóan a mélynyomó átbillenthető, így a reflexnyílás lefele vagy előrefele egyaránt nyitott lehet.
Dynamo 1500X – amerikai fogyasztói ára darabonként 1.600 – 1.800 US dollár*
*irányár, a végleges ár még változhat!

ÚJ Martin Logan Motion® SLM hangsugárzó

Már kapható!

A karcsú Motion SLM a falra függeszthető, vagy szabadon felállítható LCR (bal-center-jobb) hangsugárzó, amely elegendően nagy hangzásteljesítményt biztosít ahhoz, hogy akár önállóan használjuk és kellően részletező a hangzása ahhoz hogy más, padlón álló MartinLogan hangsugárzókkal együtt használjuk azt. A MartinLogan díjnyertes Motion sorozatú hangsugárzócsaládjának legújabb tagjakét a Motion SLM hangsugárzóban kettő négy hüvelykes, ultralapos üvegszál erősítésű membrános mélysugárzó és kettő négy hüvelykes igen gyors passzív mélysugárzó van, amelyet egy hajtogatott membrános Folded Motion™ magassugárzó egészít ki – mindez egy feltűnően lapos, kifejezetten a síkképcsöves megjelenítő eszközökhöz tervezett elegáns házba építve.
Motion SLM – amerikai fogyasztói ára darabonként 499,95 US dollár
downshot

ÚJ Martin Logan ElectroMotion® beépíthető hangsugárzók

Már kapható!

A teljesen új ElectroMotion® Architectural Series beépíthető hangsugárzó családban is a sokszorosan díjnyertes hajtogatott membrános Folded Motion® vékonyfilm hangkeltő elem technológiát alkalmazzuk, amely új szabványt teremtett a falba, vagy a mennyezetbe épített hangsugárzó alkalmazások terén. Mindegyik modellben lapos, mikroperforált és láthatatlan peremmel ellátott hangszórórácsot használunk, amelyek át is festhetőek, így csaknem láthatatlanná tehetőek a falban vagy a mennyezeten.

EM-IW – amerikai fogyasztói ára darabonként 449 US dollár
EM-IC - amerikai fogyasztói ára darabonként 429 US dollár
EM-R - amerikai fogyasztói ára darabonként 549 US dollár

limar-hirek clip_image016

Szembeötlő szépség: A Motion® hangvető koncepció

Már kapható!

A kiállításon mutattuk be az új, magával ragadó szépségű új hangvető (soundbar) koncepciónk prototípusát, amelyen a színfalak mögött lendületesen dolgoznak a fejlesztőink. Most még csak annyit tudunk elárulni róla, hogy aktív lesz és ebben is a Motion hangszórókat használjuk majd és virtuális térhangzást hoz létre, de vezeték nélküli mélynyomó kiszolgálására is alkalmas lesz. A következő hónapokban teszünk majd közzé róla további részleteket.

limar-hirek clip_image018

Motion Soundbar Concept – amerikai fogyasztói ára darabonként 1.300 – 1.500 US dollár*

*irányár, a végleges ár még változhat!

Martin Logan CLX Art

Sajnálhatják azok, akik nem jutottak el idén a CES szakkiállításra, hiszen lema-radtak a kiállítás egyik legjobb hangú bemutatójáról, ahol a zászlóshajónk, a CLX Art hangsugárzó muzsikált. Azzal a szándékkal hoztuk el a kiállításra a CLX hangsugárzónkat, hogy itt is megmutassuk, hogy a MartinLogan gyártja a világ egyik legjobb hangzású hangsugárzóját és hogy ezzel is igazoljuk az elkötelezettségünket, hogy mindig a tudásunk legjava szerinti csúcsminőségű termékek fejlesztésén és gyártásán munkálkodunk, a díjnyertes Motion sorozatú, belépő szintű hangsugárzóinktól kezdve a megfizethető árú audiofil hangsugárzókon át a termékpalettánk csúcsát jelentő CLX hangsugárzókig.

Akik pedig megtiszteltek a látogatásukkal bennünket, azoknak köszönjük a láto-gatásukat. Örömünkre szolgált, hogy legalább a látogatás idejére a MartinLogan család tagjaivá válhattak. Mi pedig tovább munkálkodunk azon, hogy 2012-ben is onthassuk a világ legjobb audió termékeit!

A MartinLogan család

pete
* Pete életnagyságban