Ayre QX-5 Twenty DAC

ROON ready!

Napjaink digitálisan összeláncolt világában már sokkal többre van szüksége, mint egy DAC készülékre, vagy egy digitális adatfolyam kezelőre. Olyan eszköz kell, amely erőlködés nélkül képes kezelni az akár legnagyobb felbontású digitális audió állományokat is, nem pusztítja ki a zene lelkét, bármely online digitális adatfolyam szolgálta-tóval szót ért, de a BBC adásait, vagy az ezernyi Internet-adó műsorát is hallgatni tudja vele. Az Ayre QX-5 Twenty pontosan ilyen készülék – teljesen új kategóriát teremtett a digitális eszközök világában – megszületett a digitális elosztó eszköz, a Digital Hub.

Az Ayre QX-5 Twenty valamennyi digitális eszközét egy rendszerbe egyesíti, minden elképzelhető digitális bemenet megtalálható rajta, a Streamlength™ aszinkron USB, Etherhet, Wi-Fi, AES/EBU csatolókat, plusz az optikai és koaxiális S/PDIF aljzatokat is beleértve. Tökéletesen támogatja a Tidal és a Deezer digitális adatfolyam szolgálta-tásokat, beépített Roon végponttal láttuk el. A QX-5 végtelen rugalmasságot és felhasználói kényelmet garantál.

A lelke az új ESS ES9038PRO DAC lapka és egy új közös fejlesztésű kétszeresen átforgatott Morion kvarckristály alapú oszcillátor. A QX-5 Twenty soha nem tapasztalt magasságokba emeli a DAC teljesítőképességét. Az Ayre egyedi tervezésű digitális szűrője a piacon kapható minden más eszköznél mértnél alacsonyabb szintre csök-kenti az „időzavar” mértékét és a 32 bites túlmintavételezéses digitális hangerő sza-bályozó a teljes tartományban, egészen -60 dB-es szintig 24 bites felbontást biztosít. Ez a szinergiaalapú készülékfelépítés olyan tiszta megszólalást eredményez, amely a hallgató székhez bilincseli a zeneszerető hallgatót.

Az Ayre saját fejlesztésű, bivalyerős Diamond kimeneti fokozatát az AyreLock analóg tápegységgel és az Equilock erősítő fokozattal egybeépítve a QX-5 Twenty egyszer-re vált egy számos formátumot kezelni tudó digitális előerősítővé és egy világszínvonalú fejhallgató erősítővé.

A QX5 Twenty a digitális zenegyűjteménye megszólaltatásának ideális eszköze. Valamennyi médiát, legyen az fizikai adathordozó, számítógépes adattár, vagy digitális adatfolyam könnyen elérhetővé teszi és felülmúlhatatlan zeneiséggel szólaltatja meg, az eredeti előadás atmoszféráját varázsolja az otthonába.

Bemenetei:

·       1 x Ethernet

·       1 x Aszinkron USB

·       1 x BNC S/PDIF

·       3 x Optikai digitális audió

·       2 x AES/EBU