Ayre V-5xe végerősítő

Az Ayre cég termékei

Fedezze fel az Ayre világát és vesszen el a pillanat varázsában…

merüljön el a tökéletesen időzített megszólalású, természetes élethűséggel felcsendülő zene világában.

Az Ayre Acoustics, Inc. 1993 óta tervez és gyárt csúcsminőségű, kínos pontossággal megépített és sokszorosan díjnyertes audió és videó termékeket. Az Ayre céget világszerte az iparág egyik vezető gyártójának tekintik, audió és videó termékeink széles választéka új szabványt teremtett a formatervezés, az innováció, az ipari kivitel és a hangzásteljesítmény terén. Büszkén kínáljuk a zene és a videó tartalmak élvezetére nemesített, végletekig kifinomult eszközeink és készülékeink széles körét.

Az 5-ös sorozatú termékeink

A Colorado államokban lévő Boulder városkában tervezett és kézzel összeszerelt, gondos kezek által megmunkált 5-ös sorozat számos teszten igazolta, hogy hihetetlenül megbízható, referencia minőségű eszközökből áll, amelyet elképesztő zeneisége miatt a világ számos tájén magasztalták az egekbe a tesztelők és a készüléktulajdonosok. Filozófiánknak megfelelően, hogy az elavultság konzerválása helyett folyamatosan frissítünk és újítunk, az 5-ös sorozat készülékeit is tervszerűen újítjuk meg, frissítjük azokat a technika és technológia legújabb vívmányaival, a kutatásunk-fejlesztésünk legfrissebb eredményeivel. Az 5-ös sorozat tagjait is egy életre terveztük, a készülékeink sok éven át fogják szolgálni és szereznek feledhetetlen örömöket a zenehallgatás terén.

V-5xe sztereó erősítő

Az Ayre V-5xe teljesítményerősítő hallhatóvá teszi a zene szívverését. Hatalmas teljesítménytartaléka révén nem szab gátat a zene dinamikájának, miközben a  nulla visszacsatolású  áramköri felépítésnek köszönhetően a zenei történések időzítése is érintetlen marad.   Teljesen szimmetrikus felépítésű a bemenettől a kimenetig, eredményeként a V-5xe kíméletlen pontossággal és hitelesen rajzolja fel a színpadképet. Minden zenészt a helyére tesz és páratlan életszerűséggel és fegyelmezettséggel szólaltatja meg a hangszereket. A csatornánkénti 16 erős áramú kimeneti egység számára egyetlen hangsugárzó meghajtása sem jelenthet kihívást. Az Ayre V-5xe a zene lelkét mutatja meg.

“Jó? Elképzelni sem tudja, mennyire—de tartozik magának annyival, hogy meghallgassa és maga ítélhesse meg, hogy mennyire jó!”

– Wes Phillips, SoundStage.com

Legfőbb jellemzői

  • Nulla visszacsatolásos,  teljesen szimmetrikus felépítésű diszkrét áramkörök 
  • Csatornánként 16 erős áramú kimeneti áramkör / FET bemenő fokozat
  • (Szabadalmi bejelentés alatt álló) Ayre Conditioner tápáram RFI szűrő
  • Kifinomult egyenáramú védőáramkörök
  • Távvezérléssel kapcsolható be és ki

Műszaki adatok:

Kimenő teljesítménye:

Csatornánként 150 watt szinuszos teljesítmény 8 ohmon,
Csatornánként 300 watt szinuszos teljesítmény 4 ohmon

Erősítési tényezője:

26 dB

Frekvencia átvitele:

DC - 200 kHz

Bemeneti impedanciája:

100 kohm (fázisonként)

Áramfelvétele:

10 watt a készenléti üzemmódban,
100 watt az üzemállapotban, a bemenetre kapcsolt jel nélkül

Méretei (magasság, szélesség, mélység):

18 cm x 45,7 cm x 41 cm

Tömege:

25 kg