Ayre MX-R Twenty monoblokk

Az Ayre cég termékei

Fedezze fel az Ayre világát és vesszen el a pillanat varázsában…

merüljön el a tökéletesen időzített megszólalású, természetes élethűséggel felcsendülő zene világában.

Az Ayre Acoustics, Inc. 1993 óta tervez és gyárt csúcsminőségű, kínos pontossággal megépített és sokszorosan díjnyertes audió és videó termékeket. Az Ayre céget világszerte az iparág egyik vezető gyártójának tekintik, audió és videó termékeink széles választéka új szabványt teremtett a formatervezés, az innováció, az ipari kivitel és a hangzásteljesítmény terén. Büszkén kínáljuk a zene és a videó tartalmak élvezetére nemesített, végletekig kifinomult eszközeink és készülékeink széles körét.

Az R sorozatú termékeink

A R sorozatú termékeink kutatási és fejlesztési tevékenységünk csúcskategóriás produktumait fogják egybe. A lehető legtisztább megszólalásra tervezett termékek az elérhető legjobb minőségű alkatrészek felhasználásával születtek a kompromisszumok nélküli zenei élvezetek biztosítására. Az elegáns, igényesen megmunkált készülékháztól kezdve a dobozon belül található hihetetlen technikai megoldásokig az R sorozatú termékeink minden részletükben az Ön örömét és megelégedettségét fogják szolgálni.

MX-R Twenty: mono erősítő

Az Ayre MX-R Twenty mono erősítő a már korábban is csúcskategóriás termékünkek tekintett készülék újratervezett változata. Minden apró részletét górcső alá vettük és újragondoltuk, az áramutak, a jelutak kialakításától és hosszának optimalizálásától kezdve az áramköri elemek elhelyezési pontjának és irányának megválasztásán át a beépítésük módjáig sok felhasználónk által már-már fanatikusnak tűnő megoldást választottunk, hogy minden vonatkozásban az elérhető legmagasabb tökéletességi szintre emeljük ezt a terméket. A saját fejlesztésű AyreLock áramkör felhasználásával megépített, kettős transzformátort tartalmazó tápegység a legnehezebb próbatételnek számító különleges hangsugárzókat is gond nélkül meg tudja hajtani. A csak a mi készülékeinkben megtalálható EquiLock technológia soha nem tapasztalt tisztasággal és felbontásban szólaltatja meg a https://www.ayre.com/images/redarrowrt_sm.pngnulla visszacsatolású, https://www.ayre.com/images/redarrowrt_sm.png teljesen szimmetrikus felépítésű áramkörökön áthaladó zenei jeleket. A Double Diamond kettős gyémánt kimeneti fokozat olyan erőt mutat és olyan tökéletesen tartja kézben a készülék működését, amely új utakat nyit a zenehallgatásban.

“A hangja nyitott, magával ragadó, ritmikus és dinamikus—nagyon dinamikus. Olyan volt…olyan volt… mit is mondjak, milyen? Ott kellett volna lennie, hogy hallja! Örülök, hogy én ott lehettem.”

– Wes Phillips, Stereophile Blog

A legfontosabb jellemzői

  • Nulla visszacsatolásteljesen szimmetrikus, diszkrét felépítésű áramkörök
  • Ayre Double Diamond kimenő fokozat
  • Lineáris analóg AyreLock tápegység
  • Az Ayre exkluziv Equilock áramkörei
  • Ultra alacsony veszteségű áramköri kártya
  • Egyedi fejlesztésű audió minőségű ellenállások
  • Egyedi kivitelű polisztirén kondenzátorok
  • Ayre Conditioner tápáram RFI szűrő
  • AyreLink kommunikációs rendszer

Műszaki adatok:

Kimenő teljesítménye:

Csatornánként 300 watt szinuszos teljesítmény 8 ohmon,
Csatornánként 600 watt szinuszos teljesítmény 4 ohmon

Erősítési tényezője:

26 dB

Bemenő impedanciája:

2 Mohm a szimmetrikus XLR bemeneten (1 Mohm fázisonként)

Frekvencia átvitele:

DC - 250 kHz

Áramfelvétele:

45 watt a készenléti üzemmódban
120 watt erősítő üzemmódban, bemenő jel nélkül

Méretei (magasság, szélesség, mélység):

9,5 cm x 28 cm x 48 cm

Tömege:

23 kg