Advance Acoustic X-Preamp előerősítő

Advance Acoustic X-Preamp előerősítő Advance Acoustic X-Preamp előerősítő

Előerősítő, 7 analóg (5 RCA, MM és szimmetrikus) , 6 digitális (2 optikai, 2 koax, AES/EBU, USB) bemenet

Az 1995-ben hangsugárzó gyártóként létrehozott Advance Acoustic már 10 éve gyárt és kínál teljes HiFi elektronikai termék-választékot, fekete és ezüst alumínium előlappal. 2 éve dolgozunk a termékválasztékunk frissítésén, megújításán, mivel tudjuk, hogy a mai kor ízlése kissé más külalakot kíván, mint ahogyan a hagyományosan elegáns készülékeink kinéznek. Célunk az volt, hogy a megújult elektronikai termékválasztékunk megjelenési képében is illeszkedjék az új Kubik S hangsugárzóinkhoz.

2013 az Advance Acoustic történetében egy új hajnal kezdete. Mélyen gyökerező tapasztalatainkkal megtartjuk a korábbi termékpalettánk javát, de mellette számos új fejlesztéssel is jelentkezünk, mind minőségben, mind műszaki tartalmát és megjelenését tekintve megújul a választékunk, de továbbra is a zene hiteles megszólaltatása a legfőbb célunk. Felismerve a piaci realitásokat megértettük, hogy tetszetősebb, modernebb megjelenésű termékekre vágynak a potenciális vásárlók. Ezen igények kielégítésére fejlesztettük ki a korábbiaknál jobb és szebb új készülékeinket.

AZ X-PREAMP ELŐERŐSÍTŐ

Új áramkörök, jobb elektromos szerkezeti felépítés, még több zeneiség, modern külső megjelenési kép, ezzel tud többet az új X-Preamp a korábbi MPP506DAS készülékünknél.
- Az X-Preamp egy készülékben egyesíti a klasszikus funkciókat és a csúcsminőségű előerősítők legkorszerűbb technológiáját.
- A készülék hátlapján található számos aljzat révén a legkülönbözőbb forráskészülékek csatlakoztathatóak hozzá. Az előerő-sítő többek között MM hangszedő jeleit is fogadni tudja, a segédbemenethez pedig akár hordozható készülékek is csatlakoztat-hatóak.
- Az X-Preamp előerősítőbe egy D/A jelátalakító áramkört is építettünk, USB B bemenettel is elláttuk, így közvetlenül csatlakoz-tatni tudja hozzá a számítógépet, hogy a rajta tárolt zenei felvételeket kiváló hangzásminőségben hallgathassa meg. Ilyen módon Internet rádióadásokat is hallgathat, vagy a világhálóról tölthet le nagyfelbontású digitális zenei állományokat. Az USB bemenet aszinkron, legfeljebb 24 bites és 192 kHz mintavételi frekvenciájú digitális jeleket tud fogadni.
- Az X-Preamp hangszínszabályozóval és csatornaegyensúly szabályozóval is el van látva. A Tone Bypass kapcsolóval le is tilthatóak ezek a funkciók.
- Az X-Preamp tartozékaként szállított távvezérlővel a készülék valamennyi funkciója kényelmesen vezérelhető.

Műszaki adatok:

Frekvencia átvitel (+1, -3 db)

20 Hz - 150 kHz

Torzítás

< 0,05 %

1 v kimenő szinthez szükséges bemenő szint

250 mV RMS

Csatorna elválasztás

>80 dB

Jel/zaj viszony

>105 dB

Aszimmetrikus bemeneti impedancia

14 KΩ

Szimmetrikus bemeneti impedancia

38 KΩ

Kimenő impedancia

10 KΩ

Burr brown pcm 1796 jelátalakító áramkör

16-24 bit (44,1 kHz, 48 kHz, 96 kHz és 192 kHz

(aszinkron) usb b jelátalakító

14 bit x 192 kHz

Hálózati tápfeszültség

115-230 V

Áramfelvétel, készenléti üzem

0,5 W

Nettó méretek (magasság, szélesség, mélység)

11 cm x 44 cm x 35 cm

Nettó tömeg

6,6 kg