Ayre VX-R Twenty teljesítményerősítő

Az Ayre cég termékei

Fedezze fel az Ayre világát és vesszen el a pillanat varázsában…

merüljön el a tökéletesen időzített megszólalású, természetes élethűséggel felcsendülő zene világában.

Az Ayre Acoustics, Inc. 1993 óta tervez és gyárt csúcsminőségű, kínos pontossággal megépített és sokszorosan díjnyertes audió és videó termékeket. Az Ayre céget világszerte az iparág egyik vezető gyártójának tekintik, audió és videó termékeink széles választéka új szabványt teremtett a formatervezés, az innováció, az ipari kivitel és a hangzásteljesítmény terén. Büszkén kínáljuk a zene és a videó tartalmak élvezetére nemesített, végletekig kifinomult eszközeink és készülékeink széles körét.

Az R sorozatú termékeink

A R sorozatú termékeink kutatási és fejlesztési tevékenységünk csúcskategóriás produktumait fogják egybe. A lehető legtisztább megszólalásra tervezett termékek az elérhető legjobb minőségű alkatrészek felhasználásával születtek a kompromisszumok nélküli zenei élvezetek biztosítására. Az elegáns, igényesen megmunkált készülékháztól kezdve a dobozon belül található hihetetlen technikai megoldásokig az R sorozatú termékeink minden részletükben az Ön örömét és megelégedettségét fogják szolgálni.

VX-R Twenty : sztereó erősítő

Az Ayre VX-R Twenty sztereó erősítő nagyszerűen egyesíti egyetlen dobozba a világszerte nagy elismertségnek örvendő MR-X Twenty monoblokkok techológiai vívmányait, teljesítőképességét és kifinomultságát. Az áramutak, a jelutak kialakításától és hosszának optimalizálásától kezdve az áramköri elemek elhelyezési pontjának és irányának megválasztásán át a beépítésük módjáig a készülék minden elemében sok felhasználónk által már-már fanatikusnak tűnő megoldást választottunk, hogy minden vonatkozásban az elérhető legmagasabb tökéletességi szintre emeljük ezt a terméket. A saját fejlesztésű AyreLock áramkör felhasználásával megépített, kettős transzformátort tartalmazó tápegység a legnehezebb próbatételnek számító különleges hangsugárzókat is gond nélkül meg tudja hajtani. A csak a mi készülékeinkben megtalálható EquiLock technológia soha nem tapasztalt tisztasággal és felbontásban szólaltatja meg a https://www.ayre.com/images/redarrowrt_sm.pngnulla visszacsatolású, https://www.ayre.com/images/redarrowrt_sm.png teljesen szimmetrikus felépítésű áramkörökön áthaladó zenei jeleket. A Double Diamond kettős gyémánt kimeneti fokozat olyan erőt mutat és olyan tökéletesen tartja kézben a készülék működését, amely új utakat nyit a zenehallgatásban.

“Nagyon büszkék vagyunk erre az új Ayre termékre… Amennyiben a világ egyik legkorszerűbb, nagy teljesítményű, meghökkentően jól szóló, szépen megépített sztereó teljesítményerősítőjét keresi, akkor az Ayre új VX-R gépének valahol a kívánságlistája csúcsán kellene állnia!

Legfőbb jellemzői

  • Nulla visszacsatolásteljesen szimmetrikus, diszkrét felépítésű áramkörök
  • Ayre Double Diamond kimenő fokozat
  • Lineáris analóg AyreLock tápegység
  • Az Ayre exkluziv Equilock áramkörei
  • Ultra alacsony veszteségű áramköri kártya
  • Egyedi fejlesztésű audió minőségű ellenállások
  • Egyedi kivitelű polisztirén kondenzátorok
  • Ayre Conditioner tápáram RFI szűrő
  • AyreLink kommunikációs rendszer

Műszaki adatok:

Kimenő teljesítménye:

200 watt szinuszos teljesítmény csatornánként 8 ohmos terhelésen
400 watt szinuszos teljesítmény csatornánként 4 ohmos terhelésen

Erősítési tényezője:

26 dB

Bemenő impedanciája:

2 Mohm a szimmetrikus bemeneten (1 Mohm fázisonként)

Frekvencia átvitele:

DC - 250 kHz

Áramfelvétele:

45 watt a készenléti üzemmódban
200 watt az üzemállapotban, bemenő jel rákapcsolása nélkül

Méretei (magasság, szélesség, mélység):

9,5 cm x 44 cm 48 cm

Tömege:

35 kg