Ayre AX-5 Twenty integrált erősítő

Az Ayre cég termékei

Fedezze fel az Ayre világát és vesszen el a pillanat varázsában…

merüljön el a tökéletesen időzített megszólalású, természetes élethűséggel felcsendülő zene világában.

Az Ayre Acoustics, Inc. 1993 óta tervez és gyárt csúcsminőségű, kínos pontossággal megépített és sokszorosan díjnyertes audió és videó termékeket. Az Ayre céget világszerte az iparág egyik vezető gyártójának tekintik, audió és videó termékeink széles választéka új szabványt teremtett a formatervezés, az innováció, az ipari kivitel és a hangzásteljesítmény terén. Büszkén kínáljuk a zene és a videó tartalmak élvezetére nemesített, végletekig kifinomult eszközeink és készülékeink széles körét.

Az 5-ös sorozatú termékeink

A Colorado államokban lévő Boulder városkában tervezett és kézzel összeszerelt, gondos kezek által megmunkált 5-ös sorozat számos teszten igazolta, hogy hihetetlenül megbízható, referencia minőségű eszközökből áll, amelyet elképesztő zeneisége miatt a világ számos tájén magasztalták az egekbe a tesztelők és a készüléktulajdonosok. Filozófiánknak megfelelően, hogy az elavultság konzerválása helyett folyamatosan frissítünk és újítunk, az 5-ös sorozat készülékeit is tervszerűen újítjuk meg, frissítjük azokat a technika és technológia legújabb vívmányaival, a kutatásunk-fejlesztésünk legfrissebb eredményeivel. Az 5-ös sorozat tagjait is egy életre terveztük, a készülékeink sok éven át fogják szolgálni és szereznek feledhetetlen örömöket a zenehallgatás terén.

AX-5 Twenty: integrált sztereó erősítő

A csak az Ayre készülékekben megtalálható Double Diamond kimenő fokozattal és az ugyancsak az Ayre saját fejlesztésű EquiLock áramkörrel, valamint egy Shallco tömör ezüst érintkezősoros erősítési tényező szabályozóval felvértezett teljesen diszkrét felépítésű integrált erősítőnk egy dobozos, teljes megoldást kínál a modern, de igényes zenerendszere erősítési feladataira.

Az AX-5 lenyűgöző hangzásminőségének egyik sarokpontja az először a sokszorosan díjnyertes Ayre KX-R előerősítőnél alkalmazott Variable Gain Technology (VGT, változtatható erősítési tényezőjű transzimpedancia technológia) átültetése a teljesítményerősítő fokozatba. Az ultratranszparens FET bemenetválasztó kapcsolókkal kiegészítve tettük teljessé az egydobozos integrált erősítőnket, amely bármely csúcskategóriás audió rendszer központi elemeként tökéletesen megállja a helyét.

“…az AX-5 nem csak a legkifinomultabb hangzású erősítő, amelyet valaha is részem volt meghallgatni, hanem szerintem az egyik legfinomabb hangú készülék, amelyet eddig egyáltalán hallottam.

–Uday Reddy, SoundStage!

Legfőbb jellemzői

  • Az Ayre új Diamond kimenő fokozata
  • A csak az Ayre készülékekben megtalálható Equilock áramkör
  • AyreLock lineáris analóg tápegység
  • Nulla visszacsatolásos, teljesen szimmetrikus felépítésű analóg áramkörök. 
  • Nagysebességű jelátvitelt biztosító áramköri anyagok
  • Egyedi fejlesztésű, audió minőségű ellenállások
  • (Szabadalmi bejelentés alatt álló) Ayre Conditioner tápáram RFI szűrő
  • AyreLink kommunikációs rendszer

Műszaki adatok:

Kimenő teljesítménye:

Csatornánként 125 watt szinuszos teljesítmény 8 ohmon,
Csatornánként 250 watt szinuszos teljesítmény 4 ohmon

Erősítési tényezője:

26 dB

Bemeneti impedanciája:

1 Mohm az aszimmetrikus bemeneteken
2 Mohm a szimmetrikus bemeneteken (fázisonként)

Frekvencia átvitele:

DC - 250 kHz

Áramfelvétele:

48 watt az alacsony áramú üzemmódban,
210 watt az üzemállapotban, a bemenetre kapcsolt jel nélkül

Méretei (magasság, szélesség, mélység):

48 cm x 44 cm x 12 cm

Tömege:

22 kg

 

 További információk itt olvashatók.