Ayre KX-5 Twenty előerősítő

Az Ayre cég termékei

Fedezze fel az Ayre világát és vesszen el a pillanat varázsában…

merüljön el a tökéletesen időzített megszólalású, természetes élethűséggel felcsendülő zene világában.

Az Ayre Acoustics, Inc. 1993 óta tervez és gyárt csúcsminőségű, kínos pontossággal megépített és sokszorosan díjnyertes audió és videó termékeket. Az Ayre céget világszerte az iparág egyik vezető gyártójának tekintik, audió és videó termékeink széles választéka új szabványt teremtett a formatervezés, az innováció, az ipari kivitel és a hangzásteljesítmény terén. Büszkén kínáljuk a zene és a videó tartalmak élvezetére nemesített, végletekig kifinomult eszközeink és készülékeink széles körét.

Az 5-ös sorozatú termékeink

A Colorado államokban lévő Boulder városkában tervezett és kézzel összeszerelt, gondos kezek által megmunkált 5-ös sorozat számos teszten igazolta, hogy hihetetlenül megbízható, referencia minőségű eszközökből áll, amelyet elképesztő zeneisége miatt a világ számos tájén magasztalták az egekbe a tesztelők és a készüléktulajdonosok. Filozófiánknak megfelelően, hogy az elavultság konzerválása helyett folyamatosan frissítünk és újítunk, az 5-ös sorozat készülékeit is tervszerűen újítjuk meg, frissítjük azokat a technika és technológia legújabb vívmányaival, a kutatásunk-fejlesztésünk legfrissebb eredményeivel. Az 5-ös sorozat tagjait is egy életre terveztük, a készülékeink sok éven át fogják szolgálni és szereznek feledhetetlen örömöket a zenehallgatás terén.

KX-5 előerősítő

Aligha vitathatóan a legfontosabb szerkezeti elemként az audiofil rendszerében a KX-5 mindazt a teljesítményt és hangzásminőséget, azt a rugalmasságot nyújtja, amit joggal várhat el egy Ayre terméktől.

A legendás KX-R előerősítő nyomdokain haladva az Ayre KX-5 jól kihasználja a Diamond kimenő fokozat nyújtotta dinamika lehetőségét és a hagyományos csillapító tagos hangerő szabályozó rendszerek helyett alkalmazott 46 fokozatú Variable Gain Transimpedance (VGT, változtatható erősítési tényezőjű transzimpedancia) erősítő áramkör nyújtotta előnyöket. Hat programozható bemenetével és a készülékeink sajátosságának tekinthető Equilock erősítő egységgel a KX-5 elbűvölő zeneiségével mindig a zenei történések középpontjába állítja, elképesztő színpadmélységétől és részletező képességétől pedig az álla is leesik majd.

“…A KX-5 erősítőből csak a zene áramlott, lebilincselő hangzásminőséget produkált és a rendszeremben valaha is hallott legcsendesebb erősítőnek bizonyult.” 

–Aron Garrecht, SoundStage!