Ayre VX-5 Twenty teljesítményerősítő

Az Ayre cég termékei

Fedezze fel az Ayre világát és vesszen el a pillanat varázsában…

merüljön el a tökéletesen időzített megszólalású, természetes élethűséggel felcsendülő zene világában.

Az Ayre Acoustics, Inc. 1993 óta tervez és gyárt csúcsminőségű, kínos pontossággal megépített és sokszorosan díjnyertes audió és videó termékeket. Az Ayre céget világszerte az iparág egyik vezető gyártójának tekintik, audió és videó termékeink széles választéka új szabványt teremtett a formatervezés, az innováció, az ipari kivitel és a hangzásteljesítmény terén. Büszkén kínáljuk a zene és a videó tartalmak élvezetére nemesített, végletekig kifinomult eszközeink és készülékeink széles körét.

A 5-ös sorozatú termékeink

A Colorado államokban lévő Boulder városkában tervezett és kézzel összeszerelt, gondos kezek által megmunkált 5-ös sorozat számos teszten igazolta, hogy hihetetlenül megbízható, referencia minőségű eszközökből áll, amelyet elképesztő zeneisége miatt a világ számos tájén magasztalták az egekbe a tesztelők és a készüléktulajdonosok. Filozófiánknak megfelelően, hogy az elavultság konzerválása helyett folyamatosan frissítünk és újítunk, az 5-ös sorozat készülékeit is tervszerűen újítjuk meg, frissítjük azokat a technika és technológia legújabb vívmányaival, a kutatásunk-fejlesztésünk legfrissebb eredményeivel. Az 5-ös sorozat tagjait is egy életre terveztük, a készülékeink sok éven át fogják szolgálni és szereznek feledhetetlen örömöket a zenehallgatás terén.

 

VX-5 Twenty: sztereó erősítő

A teljesen diszkrét felépítésű, tökéletesen szimmetrikus, nulla visszacsatolással készült Ayre VX-5 erősítő is a csak a termékeinkben megtalálható Equilock áramkör köré épül és mind az előerősítő, mind a teljesítményerősítő fokozatában a Diamond kapcsolás gondoskodik a kritikus zenei részletek valósághű megszólaltatásáról. A VX-5 minden szerkezeti eleme letagadhatatlanul azt a végtelen kifinomultságot és zenei cizelláltságot nyújtja, amelyet Ayre terméktől joggal elvárhat. Az új fejlesztésű Diamond kimenő fokozattal felvértezve ez az erősítő olyan életszerűen szólaltatja meg a zenét, hogy nem is hallgatóként, hanem a zenekar tagjaként élvezheti az előadást.

Tegye a VX-5 erősítőt a zenerendszere középpontjává és tapasztalni fogja, hogy új értelmezést kapott az erősítő szerepe.

“Nem vitás, az Ayre új VX-5 erősítője tökéletes teljesítményerősítő, talán az egyik legjobb, amit mostanában bárkinek ajánlani tudnék, aki sok pénzért sokat, tökéletes audiofil minőséget kíván.”

– Doug Schneider, SoundStage!

Legfőbb jellemzői

  • Az Ayre új Diamond kimenő fokozata
  • A csak az Ayre készülékekben megtalálható Equilock áramkör
  • Lineáris analóg tápegység
  • Teljesen szimmetrikus felépítésű analóg áramkörök a bemenettől a kimenetig.
  • Nulla visszacsatolás
  • Nagysebességű jelátvitelt biztosító áramköri anyagok
  • Egyedi fejlesztésű, audió minőségű ellenállások
  • (Szabadalmi bejelentés alatt álló) Ayre Conditioner tápáram RFI szűrő
  • AyreLink kommunikációs rendszer

Műszaki adatok:

Kimenő teljesítménye

Csatornánként 175 watt szinuszos teljesítmény 8 ohmon,
Csatornánként 350 watt szinuszos teljesítmény 4 ohmon

Erősítési tényezője:

26 dB

Bemeneti impedanciája:

1 Mohm az aszimmetrikus bemeneteken
2 Mohm a szimmetrikus bemeneteken (fázisonként)

Frekvencia átvitele:

DC - 250 kHz

Áramfelvétele:

35 watt az alacsony áramú üzemmódban,
325 watt az üzemállapotban, a bemenetre kapcsolt jel nélkül

Méretek (magasság, szélesség, mélység):

48 cm x 44 cm x 12 cm

Tömege:

24 kg