Ayre K-5xe előerősítő

Az Ayre cég termékei

Fedezze fel az Ayre világát és vesszen el a pillanat varázsában…

merüljön el a tökéletesen időzített megszólalású, természetes élethűséggel felcsendülő zene világában.

Az Ayre Acoustics, Inc. 1993 óta tervez és gyárt csúcsminőségű, kínos pontossággal megépített és sokszorosan díjnyertes audió és videó termékeket. Az Ayre céget világszerte az iparág egyik vezető gyártójának tekintik, audió és videó termékeink széles választéka új szabványt teremtett a formatervezés, az innováció, az ipari kivitel és a hangzásteljesítmény terén. Büszkén kínáljuk a zene és a videó tartalmak élvezetére nemesített, végletekig kifinomult eszközeink és készülékeink széles körét.

Az 5-ös sorozatú termékeink

A Colorado államokban lévő Boulder városkában tervezett és kézzel összeszerelt, gondos kezek által megmunkált 5-ös sorozat számos teszten igazolta, hogy hihetetlenül megbízható, referencia minőségű eszközökből áll, amelyet elképesztő zeneisége miatt a világ számos tájén magasztalták az egekbe a tesztelők és a készüléktulajdonosok. Filozófiánknak megfelelően, hogy az elavultság konzerválása helyett folyamatosan frissítünk és újítunk, az 5-ös sorozat készülékeit is tervszerűen újítjuk meg, frissítjük azokat a technika és technológia legújabb vívmányaival, a kutatásunk-fejlesztésünk legfrissebb eredményeivel. Az 5-ös sorozat tagjait is egy életre terveztük, a készülékeink sok éven át fogják szolgálni és szereznek feledhetetlen örömöket a zenehallgatás terén.

“…Az AX-5 nem csak az egyik, ha nem a legjobban szóló erősítő, amelyet valaha is hallottam, sokkal inkább igaz az, hogy talán a legkifinomultabb szerkezet, amelyet valaha is szerencsém volt meghallgatni.”

– Uday Reddy, SoundStage! 2014. januárja

K-5xeMP előerősítő

Az Ayre K-5xeMP előerősítő határtalanul jó zenei megszólalást párosít a szemet gyönyörködtető külső megjelenéssel. A csak az Ayre termékeiben megtalálható teljesen szimmetrikus,  nulla visszacsatolásos  áramkörök életet és igazi lendületet adnak a zenének. az egyedi tervezésű hangerő szabályozó áramkörének lelke egy selymes hangú, finom optikai kódoló szerkezet, amely FET kapcsolókkal és precíziós fémréteg ellenállásokkal abszolút transzparens megszólalást garantál. A nagyméretű hálózati transzformátora a nagy dinamikacsúcsoknál sem fullad ki. Az Ayre K-5xeMP egy új zenei világ kapuit tárja nagyra Ön előtt!

“Az Ayre K-5x egy igazi konkurenciagyilkos előerősítő…”

– Shane Buettner, The Audio Perfectionist

Legfőbb jellemzői

  • Nulla visszacsatolásos,  teljesen szimmetrikus felépítésű analóg áramkörök. 
  • 66 fokozatú hangerő szabályozó, lépésenként 1,0 dB
  • Négy bemenet, ebből kettő szimmetrikus XLR, kettő aszimmetrikus RCA
  • Egyedi tervezésű hangerő szabályozó egység FET kapcsolókkal és fémréteg ellenállásokkal
  • (Szabadalmi bejelentés alatt álló) Ayre Conditioner tápáram RFI szűrő
  • A vezérlő mikroszámítógép lekapcsolt állapotban marad, csak a parancsok kiadására éled fel
  • A bemenetválasztó a földelő pontokat is kapcsolja, így mindig csak az éppen kiválasztott bemenet aktív, a többi galvanikusan le van választva
  • A “Theater” mozi üzemmódban a térhangzású jeleket feldolgozó egység bármely bemenethez hozzárendelhető, így akár szimmetrikus, akár aszimmetrikus jelfeldolgozó egység is használható

Műszaki adatok:

Bemeneti impedanciája:

20 kohm (fázisonként)

Kimenő impedanciája:

55 ohm (fázisonként)

Frekvencia átvitele:

DC - 200 kHz

Legnagyobb erősítése:

4 dB (az aszimmetrikus kimenteken)
10 dB (a szimmetrikus kimeneteken)

Legnagyobb bemenő szintek:

4 Vrms az aszimmetrikus bemeneteken
8 Vrms a szimmetrikus bemeneteken

Áramfelvétele:

10 watt

Méretei (magasság, szélesség, mélység):

35 cm x 43,8 cm x 12 cm

Tömege:

12 kg