Ayre P-5xe phono előerősítő

Az Ayre cég termékei

Fedezze fel az Ayre világát és vesszen el a pillanat varázsában…

merüljön el a tökéletesen időzített megszólalású, természetes élethűséggel felcsendülő zene világában.

Az Ayre Acoustics, Inc. 1993 óta tervez és gyárt csúcsminőségű, kínos pontossággal megépített és sokszorosan díjnyertes audió és videó termékeket. Az Ayre céget világszerte az iparág egyik vezető gyártójának tekintik, audió és videó termékeink széles választéka új szabványt teremtett a formatervezés, az innováció, az ipari kivitel és a hangzásteljesítmény terén. Büszkén kínáljuk a zene és a videó tartalmak élvezetére nemesített, végletekig kifinomult eszközeink és készülékeink széles körét.

Az 5-ös sorozatú termékeink

A Colorado államokban lévő Boulder városkában tervezett és kézzel összeszerelt, gondos kezek által megmunkált 5-ös sorozat számos teszten igazolta, hogy hihetetlenül megbízható, referencia minőségű eszközökből áll, amelyet elképesztő zeneisége miatt a világ számos tájén magasztalták az egekbe a tesztelők és a készüléktulajdonosok. Filozófiánknak megfelelően, hogy az elavultság konzerválása helyett folyamatosan frissítünk és újítunk, az 5-ös sorozat készülékeit is tervszerűen újítjuk meg, frissítjük azokat a technika és technológia legújabb vívmányaival, a kutatásunk-fejlesztésünk legfrissebb eredményeivel. Az 5-ös sorozat tagjait is egy életre terveztük, a készülékeink sok éven át fogják szolgálni és szereznek feledhetetlen örömöket a zenehallgatás terén.

“…Az AX-5 nem csak az egyik, ha nem a legjobban szóló erősítő, amelyet valaha is hallottam, sokkal inkább igaz az, hogy talán a legkifinomultabb szerkezet, amelyet valaha is szerencsém volt meghallgatni.”

– Uday Reddy, SoundStage! 2014. januárja

P-5xe hangszedő illesztő előerősítő

Az Ayre P-5xe hangszedő illesztő előerősítő tökéletesen felfedi a fekete lemezek barázdáiban rejlő finom zenei részleteket. Az ultra alacsony zajú, nulla visszacsatolású  FET áramköröknek köszönhetően a zene tiszta fekete háttérből áramlik szabadon. A szabadon állítható erősítési tényező és terhelő ellenállás a forgalomban kapható legtöbb hangszedővel tökéletes kompatibilitást garantál, egészen az egzotikus, hírhedten alacsony kimenetű mozgó mágneses lemez letapogatóktól kezdve az extrém magas kimenő szintű mozgó mágneses hangszedőkig. A saját fejlesztésű kétfokozatú RIAA korrekciós áramkörünk egyedülállóan jó hangzásegyensúlyt biztosít. Az Ayre P-5xe új életre kelti a klasszikus formátumot.

“…a P-5x tökéletesen láthatatlan marad a láncban—ennél nagyobb dicséretet aligha kaphat a zene szolgálatában álló egyetlen eszköz sem.”

– Michael Fremer, Stereophile

Legfőbb jellemzői

  • Teljesen szimmetrikus felépítésű analóg áramkörök a bemenettől a kimenetig.
  • Nulla visszacsatolás
  • Ultra alacsony zajú diszkrét FET áramkörök
  • Kétfokozatú passzív RIAA korrekciós áramkörök
  • Szimmetrikus (XLR) és aszimmetrikus (RCA) be- és kimenetek
  • Szabadon állítható erősítési tényező, igen alacsony és igen magas kimenetű hangszedőket is fogadni tud
  • A készülék hátlapján lévő kapcsolóval választható meg a terhelő ellenállás
  • Egyedi kivitelű, csúcsminőségű kondenzátorok
  • Egyedi kialakítású, nagysebességű áramkörök
  • (Szabadalmi bejelentés alatt álló) Ayre Conditioner tápáram RFI szűrő

Műszaki adatok:

Erősítési tényezője:

50 dB, 60 dB, 70 dB a szimmetrikus XLR kimeneteken,
44 dB, 54 dB, 64 dB az aszimmetrikus RCA kimeneteken

Bemeneti impedanciája:

47 kohm, 1000 ohm, 100 ohm

Frekvencia átvitele:

Eltérés az ideális RIAA görbétől ± 0,05 dB

Áramfelvétele:

10 watt

Méretei (magasság, szélesség, mélység):

35 cm x 43,8 cm x 6 cm

Tömege:

5,5 kg