Ayre KX-R Twenty előerősítő

Az Ayre cég termékei

Fedezze fel az Ayre világát és vesszen el a pillanat varázsában…

merüljön el a tökéletesen időzített megszólalású, természetes élethűséggel felcsendülő zene világában.

Az Ayre Acoustics, Inc. 1993 óta tervez és gyárt csúcsminőségű, kínos pontossággal megépített és sokszorosan díjnyertes audió és videó termékeket. Az Ayre céget világszerte az iparág egyik vezető gyártójának tekintik, audió és videó termékeink széles választéka új szabványt teremtett a formatervezés, az innováció, az ipari kivitel és a hangzásteljesítmény terén. Büszkén kínáljuk a zene és a videó tartalmak élvezetére nemesített, végletekig kifinomult eszközeink és készülékeink széles körét.

Az R sorozatú termékeink

A R sorozatú termékeink kutatási és fejlesztési tevékenységünk csúcskategóriás produktumait fogják egybe. A lehető legtisztább megszólalásra tervezett termékek az elérhető legjobb minőségű alkatrészek felhasználásával születtek a kompromisszumok nélküli zenei élvezetek biztosítására. Az elegáns, igényesen megmunkált készülékháztól kezdve a dobozon belül található hihetetlen technikai megoldásokig az R sorozatú termékeink minden részletükben az Ön örömét és megelégedettségét fogják szolgálni.

KX-R Twenty: előerősítő

A KX-R előerősítő 2008-as megjelenése óta számos új projekten dolgoztunk, számos új technológiát honosítottunk meg. Miközben eredményesen haladtunk a mind tökéletesebb zeneiség fele vezető úton, ismereteink is sokat gazdagodtak az audió áramkörök tervezése és kivitelezése terén. A KX-E Twenty újratervezése ennek a tudásunknak az összegzése és megtestesülése. A KX-R termékünkbe épített új technológiák és fejlesztések olyan előerősítőt szültek, amely legalább annyira forradalmian új, mint amennyire megdöbbentően újszerű volt az eredeti KX-R, amelyben a világon először alkalmaztunk változtatható erősítési tényezőjű transzkonduktanciás (Variable Gain Transconductance [VGT]) hangerő szabályozást. Ebben a készülékben mutattuk be a világnak az AyreLock tápegységet, ahol újszerű diszkrét feszültségszabályozást alkalmazunk, mintegy kétszeresére növelve ezáltal a korábban használt tápegységeink effektív kapacitását, amelyek így még finomabban rétegzett dinamikával, zeneibben szólaltatják meg a készülék bemenetére kapcsolt elektromos jelet. Tovább optimalizáltuk az áramtükrözést, kibővítettük a készüléket az Ayre Diamond kimeneti fokozat kapcsolással, amely olyan életszerű megszólalást biztosít, hogy már az első hangjegytől a készülékhez szögezi a hallgatót. A KX-R Twenty előerősítőnk hangzásának részletgazdagsága, magas fokú kifinomultsága sok száz óra kritikus tesztelés és gondos finomítgatás eredménye. Mérnökeink a készülék építéséhez minden területen az elérhető lehető legjobb alkatrészt, szerkezeti elemet választották és az audió áramkörök tervezésénél is tudásuk javát adták. Régóta állítjuk, hogy a legapróbb részletek is sokat számítanak, így az áramutak, a jelutak kialakításától és hosszának optimalizálásától kezdve az áramköri elemek elhelyezési pontjának és irányának megválasztásán át a beépítésük módjáig sok felhasználónk által már-már fanatikusnak tűnő megoldást választottunk, hogy minden vonatkozásban az elérhető legmagasabb tökéletességi szintre emeljük ezt a terméket. A KX-R Twenty így húsz év kísérletezés és tudatos fejlődés eredményeit összegzi.

“Az életem során három meghatározó élményben volt részem: egy ködös hajnalban sikerült felkapaszkodnom a Machu Picchura, egy deres decemberi délutánon sétálgathattam a Kínai Nagy Falon és volt szerencsém alaposan megvallatni az Ayre R erősítőit. Szerintem fogjunk hozzá az újra számbavételezéshez, ha nem ez a készülékcsalád a modern világ nyolcadik csodája!”

– Wes Phillips, Stereophile

Legfőbb jellemzői:

 • Változtatható erősítési tényezőjű transzkonduktanciás (VGT) hangerő szabályozó áramkör
 • Az Ayre exkluzív Diamond kimenő áramköre
 • AyreLock tápegység
 • Nulla visszacsatolás, teljesen szimmetrikus diszkrét áramkörök
 • 60 lépcsős hangerő szabályozás, lépésenként 1,0 dB
 • Equilock áramkör a bementek azonos szintre emeléséhez
 • Bemeneti körök földelése a források tökéletes izolálásához
 • Nyolc bemenet: ebből négy szimmetrikus XLR, négy RCA
 • Kettő szimmetrikus XLR kimenet, kettő szimmetrikus felvétel készítésére alkalmas kimenet
 • Szabályozható fényerejű, csendes üzemű fluoreszcens kijelző
 • Ultragyors jelutakat lehetővé tevő áramköri kártya anyag

Műszaki adatok:

Bemenő impedanciája:

2 Mohm a szimmetrikus bemeneten (1 Mohm fázisonként)

Kimenő impedanciája:

300 ohm a szimmetrikus kimeneten (150 ohm fázisonként)

Frekvencia átvitele:

DC - 250 kHz

Áramfelvétele:

35 watt a készenléti, vagy normál üzemmódban,
65 watt, ha aktív a távvezérlés

Méretei (magasság, szélesség, mélység):

9,5 cm x 43,8 cm x 29,2 cm

Tömege:

18 kg