Martin Logan Electromotion ESL-X

Az új ElectroMotion ESL X a belépő a csúcskategóriás audió készülékek új világába Magas fokon hatékony, az elektrosztatikus panelhez tökéletesen illesztett dinamikus mélyhangszóróval az EM-ESL X az AV rádióerősítőkkel és a csúcskategóriás erősítőkkel egyaránt varázslatos hangzásélményben részesíti.

Az új EM-ESL X sugárzó felülete legalább 50 négyzethüvelykkel nagyobb, mint az EM-ESL elektrosztatikus hangsugárzónál használt XStat™ elektrosztatikus hangkeltő elem. Két 8 hüvelykes membránátmérőjü mélyhangszórót építettünk a meglepően kicsi, nem rezonáló felépítésű, basszreflex kialakítású mély-hangszóró kamrába. A MartinLogan fejlesztő laboratóriumában fejlesztett, kettős, audiofil képességekkel bíró ívelt és optimalizált felfüggesztésű membrános mélyhangszórók és a nagy motor által keltett erős mágnesáram meglepően alacsony torzítás mellett testes, csontig hatoló mélyhangokkal lepi meg.

Az egyedi kialakítású ElectroMotion XStat MicroPerf elektrosztatikus panelt az AirFrame™ technológiával készült keretbe feszítettük. A vázsszerkezet alumínium és kompozit anyagok ötvözete, a hangsugárzó panel hasznos felületének kitakarása nélkül tartja azt mereven és semmilyen formában sem korlátozza a panel tériinformációban gazdag dipól sugárzási képességét.

MŰSZAKI ADATAI

A teljes rendszer frekvencia átvitele: 41–22.000 Hz ±3 dB

Javasolt erősítő teljesítmény: Csatornánként 20–400 watt

Hangszórási kép: Vízszintesen: 30 fokban

                          Függőlegesen 101,6 cm magas panelről

Érzékenysége: 91 dB / 2,83 volt / méter

Impedanciája: 6 ohm (1,6 ohm 20 kHz-en) 4,6 és 8 ohmos erősítőkkel használható

Keresztváltási frekvencia: 400 Hz

Magas-/középsugárzó: XStat™ CLS™ elektrosztatikus hangképző elem

A panel méretei: 101,6 cm x 21,8 cm

A sugárzó felület mérete: 2.215 cm2

Mélyhangszórók: Kettő 8”-es (20,3 cm-es) hosszúlöketű,papír membrános hangszóró nagy motorral, rezonanciamentesen szimmetrikusan kamrába szerelve,basszreflex    kivitelben

Szerkezetei elemei: Egyedileg tekercselt transzformátorok, légmagos hangváltó tekercsek,nagy méretű, acél laminált induktorok, poliészter kondenzátorok és alacsony szivárgási veszteségű elektrolit kondenzátorok

Tömege: 23,6 kg/db.

Mérete (magas x széles x mély): 150,3 cm x 23,8 cm x 52,6 cm

Fenntartjuk a műszaki adatok előzetes bejelentés nélküli változtatásának a jogát!