Shelter 9000 MC hangszedő

LEGENDARY LINE

Az “új klasszikus” MC hangszedők folyamatos fejlődése eredményeként mára már igazi élménnyé és örömszerző élvezetté válhatott az analóg lemezhallgatás.

A Legendary Line hagyományos elvek szerint épített MC hangszedő család, amely hűen követi a Shelter első generációs termékeként értékesített 701-es modell hagyományait. A hangja rendkívül kiegyenlített és kifinomult, tökéletesen tolmácsolja a zene hangos és halk részleteit, a nagy dinamikájú felvételektől sem jön zavarba. A sok éves hagyományok során megszerzett anyagválasztási tapasztalataink alapján a hangszedő háza alumínium ötvözet, egyszerű, de nagyszerű motorszerkezetet rejt, a tűtartó alumíniummal bevont boron, a tű 0.3 x 0,7 milliméteres elliptikus tömör gyémánt. Minden feltétel adott a sok éven át tartó zenei élvezetekhez. A Legendary Line modellcsalád hangszedői a 80-as évekre tökéletesre csiszolt analóg lemez technológia előnyeit megőrizve napjaink technikai-technológiai fejlődésének eredményeit is hasznosítják. A 30 éves gyártási tapasztalatunk révén a termék mára valóban éretté, kiforrottá vált, a hangszedő szívet melengető lágysággal és finomsággal tolmácsolja a lemez barázdáiba rejtett zenei információt, legendás megbízhatóságuk révén pedig ezek a hangszedők sok éven át fogják megbízhatóan szolgálni az analóg lemezek híveit.

Model 9000 MC hangszedő

A Model 9000 a jelenlegi termékválasztékunk legkifinomultabb MC hangszedője. Magas, 0,65 mV-os kimenő feszültségével és igen széles frekvencia átfogásával a teljes hallható hangsávban tökéletesen kiegyensúlyozott, életszerű hangzással kápráztatja el a hallgatóját. A hangszedő hihetetlenül csendes, ugyanakkor a leghangosabb, legszélsőségesebb dinamikai csúcsokat mutató felvételeket is hitelesen képes tolmácsolni. A technikai és a technológia fejlődésével lépést tartva a klasszikus erényeket is megőrizve minden zenei irány és ízlés hiteles reprodukálására ideálisan alkalmas.

A Model 9000 MC hangszedő műszaki adatai

Kimenő feszültsége: 0,65 mV

A tű hegye: 0,3 x 0,7 mil elliptikus

Impedanciája: 10 ohm

Tömege: 11 gramm

A javasolt tűerő: 1,4 – 2,0 gramm