Shelter 7000 MC hangszedő

LEGENDARY LINE

Az “új klasszikus” MC hangszedők folyamatos fejlődése eredményeként mára már igazi élménnyé és örömszerző élvezetté válhatott az analóg lemezhallgatás.

A Legendary Line hagyományos elvek szerint épített MC hangszedő család, amely hűen követi a Shelter első generációs termékeként értékesített 701-es modell hagyományait. A hangja rendkívül kiegyenlített és kifinomult, tökéletesen tolmácsolja a zene hangos és halk részleteit, a nagy dinamikájú felvételektől sem jön zavarba. A sok éves hagyományok során megszerzett anyagválasztási tapasztalataink alapján a hangszedő háza alumínium ötvözet, egyszerű, de nagyszerű motorszerkezetet rejt, a tűtartó alumíniummal bevont boron, a tű 0.3 x 0,7 milliméteres elliptikus tömör gyémánt. Minden feltétel adott a sok éven át tartó zenei élvezetekhez. A Legendary Line modellcsalád hangszedői a 80-as évekre tökéletesre csiszolt analóg lemez technológia előnyeit megőrizve napjaink technikai-technológiai fejlődésének eredményeit is hasznosítják. A 30 éves gyártási tapasztalatunk révén a termék mára valóban éretté, kiforrottá vált, a hangszedő szívet melengető lágysággal és finomsággal tolmácsolja a lemez barázdáiba rejtett zenei információt, legendás megbízhatóságuk révén pedig ezek a hangszedők sok éven át fogják megbízhatóan szolgálni az analóg lemezek híveit.

Model 7000 MC hangszedő

A Model 7000 0,55 mV-os kimenő feszültsége kicsit alacsonyabb, mint a Model 9000 kimenő feszültsége, de ennek ellenére is képes a kedvenc lemezeibe rejtett zene legapróbb részleteit is feltárni. Hangja hihetetlenül részletező és lágy, a 7000-es hangszedőnk minden vonatkozásban alkalmas arra, hogy életre keltse a lemezek barázdáiban megbúvó szenvedélyeket és érzelmeket.

A Model 7000 műszaki adatai

Kimenő feszültsége: 0,55 mV

A tűhegy: 0,3 x 0,7 mil elliptikus

Impedanciája: 9 ohm

Tömege: 11 gramm

Javasolt tűerő: 1,4 - 2.0 gramm