Ayre L-5xe tápszűrő

Az Ayre cég termékei

Fedezze fel az Ayre világát és vesszen el a pillanat varázsában…

merüljön el a tökéletesen időzített megszólalású, természetes élethűséggel felcsendülő zene világában.

Az Ayre Acoustics, Inc. 1993 óta tervez és gyárt csúcsminőségű, kínos pontossággal megépített és sokszorosan díjnyertes audió és videó termékeket. Az Ayre céget világszerte az iparág egyik vezető gyártójának tekintik, audió és videó termékeink széles választéka új szabványt teremtett a formatervezés, az innováció, az ipari kivitel és a hangzásteljesítmény terén. Büszkén kínáljuk a zene és a videó tartalmak élvezetére nemesített, végletekig kifinomult eszközeink és készülékeink széles körét.

Az 5-ös sorozatú termékeink

A Colorado államokban lévő Boulder városkában tervezett és kézzel összeszerelt, gondos kezek által megmunkált 5-ös sorozat számos teszten igazolta, hogy hihetetlenül megbízható, referencia minőségű eszközökből áll, amelyet elképesztő zeneisége miatt a világ számos tájén magasztalták az egekbe a tesztelők és a készüléktulajdonosok. Filozófiánknak megfelelően, hogy az elavultság konzerválása helyett folyamatosan frissítünk és újítunk, az 5-ös sorozat készülékeit is tervszerűen újítjuk meg, frissítjük azokat a technika és technológia legújabb vívmányaival, a kutatásunk-fejlesztésünk legfrissebb eredményeivel. Az 5-ös sorozat tagjait is egy életre terveztük, a készülékeink sok éven át fogják szolgálni és szereznek feledhetetlen örömöket a zenehallgatás terén.

“…Az AX-5 nem csak az egyik, ha nem a legjobban szóló erősítő, amelyet valaha is hallottam, sokkal inkább igaz az, hogy talán a legkifinomultabb szerkezet, amelyet valaha is szerencsém volt meghallgatni.”

– Uday Reddy, SoundStage! 2014. januárja

L-5xe hálózati tápáram szűrő

Élvezze Ön is az Ayre L-5xe készülékkel a hálózati tápáram szűrése során szerzett sokéves tapasztalatunk minden előnyét! Az egyedi belső felépítésű Ayre Conditioner hálózati tápáram szűrő készülék ártalmatlan hőenergiává alakítja és sugározza ki a hangzásminőséget károsító magas frekvenciás zavarjeleket, így a teljes rendszere számára tiszta, éltető hálózati tápáramot biztosít. Feltisztul és gazdagabbá, árnyaltabbá válik a háttér, levegősebbé válik az előadás, szabadabban szárnyalnak a dallamok. A készülék hátlapján található négy, egymástól független hálózati csatlakozó aljzat kétirányú szűrést biztosít, így a készülékeket, a digitális forráskészülékeket is beleértve teljesen leválasztja egymástól. A korlátlanul folyó áram korlátoktól mentes dinamikát jelent, még a legnagyobb étvágyú erősítők sem maradnak éhen. Ismerje meg a koherencia és a felbontás minden eddiginél magasabb szintjét az L-5xe rendszerébe iktatásával!

Legfőbb jellemzői

·         Mindegyik hálózati csatlakozó aljzat egyedileg szűrt és földelt

  • Nincs áramkorlátozás
  • Ferritmentes kivitel
  • Ródium bevonatú érintkező felületek

Műszaki adatai

·         Négy független hálózati csatlakozó aljzat

·         Moduláris IEC tápáram csatlakozó aljzat

·         11,5 AWG belső kábelezés

Méretei: 43,8 cm széles x 35 cm mély x 6 cm magas

Tömege: 5.5 kg