×

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /home/netcmhu1/public_html/limar/images/stories/em-c2

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /home/netcmhu1/public_html/limar/images/stories/em-fx2

×

Megjegyzés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/em-c2

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/em-fx2

A MartinLogan két új ElectroMotion hangsugárzóval tette teljessé a házimozi hangsugárzó választékát

Martin Logan Electromotion C2 centersugárzóAz ElectroMotion sorozatú termékek a valaha is forgalomba került legjobb árfekvésű audiofil házimozi hangsugárzónak számítanak.
A MartinLogan, a nagy amerikai hangsugárzó gyártó a CES 2011-en büszkén jelentette be a teljesen új ElectroMotion sorozatú csúcsminőségű házimozi hangsugárzó családjuk két legújabb tagját, az ElectroMotion C2 centersugárzót és az ElectroMotion FX2 térhangsugárzót. Ez a két új hangsugárzó is a világ legfejlettebb vékonyfilm hangkeltő elem technológiáját hasznosítja, elektrosztatikus panelből és az igen kis méretű, hajtogatott membrános Folded Motion™ (Heil AMT) magassugárzóból épül és új referenciát teremt az ár és teljesítmény arány terén.

A tavaly szeptemberben a CEDIA szakkiállításon bemutatott WEM-ESL termékcsaláddal párhuzamosan tervezett új EM-C2 centersugárzó és a széles sugárzási térrel jellemezhető EM-FX2 térhangsugárzó a hajtogatott Folded Motion technológia új evolúciós fázisának tekinthető. A MartinLogan új, alacsony torzítású és nagyobb membránfelületű Folded Motion™ XT magassugárzójának sugárzó felülete 40 %-kal nagyobb, mint a díjnyertes Motion® sorozatban dolgozó magassugárzóké.

ElectroMotion C2
Az Amerikában darabonként 799,95 dolláros áron kapható nagyteljesítményű EM-C2 centersugárzó részletgazdag, tökéletesen artikulált és tekintélyt parancsoló centercsatornát biztosít a házimozi rendszerekben. A hagyományos audió/videó rádióerősítők méretéhez hasonló nagyságú EM-C2 diszkréten elhelyezhető a szokásos audió-videó készülékszekrényekben. Az EM-C2 tökéletesen szinkronba hozott két 5,25 hüvelykes hosszúlöketű, ívelt, szálerősítésű membránnal szerelt mélysugárzója tökéletesen illeszkedik a Folded Motion XT hajtogatott membrános (Heil AMT) magassugárzóhoz. A két út illesztéséről egy nagy pontosságú, válogatott alkatrészekből megépített kifinomult, audiofil minőségű keresztváltó gondoskodik. Az EM-C2 névleges hangnyomása 94 dB.

{gallery}em-c2{/gallery}

ElectroMotion FX2
Az Amerikában darabonként 649,95 dolláros áron bevezetett EM-FX2 térhangsugárzóban kettő Folded Motion XT hajtogatott membrános magassugárzó dolgozik úgy elhelyezve, hogy a legjobb térhangsugárzók által megszokott és elvárt széles hangzásteret tudja biztosítani. A mélyfrekvenciás hanghatásokról egy 6,5 hüvelykes, ívelt, szélerősítésű membrános mélysugárzó gondoskodik. A fekete, vagy fehér kivitelben kapható EM-FX2 sarokba, falra, vagy döntve a falra szerelhető, így bármilyen teremben jól illeszthető a hangzástérhez és az adott rendszer által támasztott követelményekhez.

{gallery}em-fx2{/gallery}

Az ElectroMotion sorozat hátlapján a MartinLogan díjnyertes Motion sorozatából átörökölt nyomós-szorítós hangszórókábel aljzatokat találjuk, amelyek ívelt belső lemezei révén könnyen vezethető be a hangszórókábel az aljzatba. A csatlakozó aljzatok gumisapkája eltávolítható, így az aljzat banándugókat is fogadni tud.

A MartinLogan, a nagy amerikai hangsugárzó gyártó vállalat 1983. óta tervez és gyárt kézi gyártással megmunkált csúcsminőségű elektrosztatikus hangsugárzókat. Díjnyertes formatervükkel, a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával és a cég híresen jó ügyfélszolgálatával a hírhedten részletező hangzással jellemezhető MartinLogan hangsugárzók világszerte a házimozi és a zene szerelmesei vágyálmainak netovábbjává váltak. Az amerikai Kansas állambeli Lawrence kisvárosban található MartinLogan gyár termékeit saját tervezőműhelyében tervezi, jól felkészült, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező saját tervezőcsapata és szakembergárdája mindegyik ott készült hangsugárzót gondos kézi munkával készíti el és teszi mind hangzásában, mind megjelenési formájában a lakás, vagy épített környezet díszévé.