EISA díjat nyert a Paradigm Founder 120H és az Anthem AVM 90

 

EISA díjat nyert a Paradigm Founder 120H és az Anthem AVM 90 

Büszkén tudatjuk, hogy két általunk forgalmazott termék is elnyerte kategóriájában a Legjobb Termék EISA díjat. A Paradigm Founder 120H-nak az álló hangsugárzók, míg az Anthem AVM 90-nek a házimozi processzorok kategóriájában sikerült maga mögé utasítani minden vetélytársat.

A díjakról a gyártó így vélekedik:

Mivel az EISA 2022-ben ünnepli 40 éves évfordulóját, láthattuk, hogy a szervezet 27 országra és több, a szórakoztatóelektronika legjobbjait bemutató magazinra terjedt ki. Értékes szakértői útmutatást nyújtva a fogyasztóknak, irányt mutatva nekik az évente megjelenő legjobb termékek felé.

2009 óta, amikor a D2v bemutatásra került és elnyerte a legjobb terméknek járó díjat a High-End házimozi kategóriában, nem volt még egy PML termék az EISA-díjazottak között. Egészen idénig, amikor mind az Anthem AVM 90, mind a Founder 120H világszerte elkezdte forgatni a fejét, és ennek eredményeképpen mindkét terméket jelölték az EISA kategória díjaira.

A PML kanadai csapatának az EISA zsűri előtt tartott, rendkívül nagy visszhangot kiváltó bemutatóját követően, amelyet több, a világ minden tájáról érkező vélemény is támogatott, örömmel jelentjük be, hogy mind a Paradigm Founder 120H, mind az Anthem AVM 90 a következő kategóriákban nyerte el a legjobb díjakat.

Egy EISA-díjat elnyerni megtiszteltetés; kettőt nyerni egyszerűen csodálatos, és nem tudjuk eléggé megköszönni a zsűrinek, hogy első kézből látták, mennyire egyedülálló mindkét termék, és milyen értéket képviselnek. Nem volt könnyű, de megérte a szenvedélyes és kemény munka, amellyel ezeket a termékeket piacra dobtuk, különösen egy kihívásokkal teli időszakban. A forgalmazóink is rendkívül keményen dolgoztak annak érdekében, hogy az érintett magazinok időben megkapják a termékeket, és megosszák lelkesedésünket a helyi sajtópartnereikkel.