Martin Logan Bravado

Csodálatos teljesítmény egy váratlan forrásból: vezeték nélküli audio streaming rendszer. A MartinLogan Wireless Ensemble kiváló hangminőséget biztosít a rendelkezésre álló legjobb Wi-Fi streaming technológia (DTS Play-Fi®) segítségével.

Ez a kompakt, egyetlen hangszórós-sztereó könyvespolc hangszóró az ARC technológiával dinamikus MartinLogan szintű audio streaminget biztosít az otthoni hálózaton keresztül. Használhatja önállóan és dinamikus sztereó hangzást élvezhet, vagy használhat kettőt is sztereó párként. A Bravado a Motion sorozatunk számára kifejlesztett technológiát használja. Villámgyors, alacsony torzítású Folded Motion magassugárzók és a keskeny mélységű mélysugárzó kiválóan jelenítik meg a nagy felbontású vezeték nélküli jeleket. A feldolgozást a legkorszerűbb DSP és nagy teljesítményű, D-osztályú erősítéssel érik el.

Anthem Room Correction (ARCH ™) technológia az iparág legjobb felhasználói vezérlésű DSP helyiség-tuning innovációja. A fejlett DSP szoftverek és kalibrált mikrofonok használatával az ARC a hangsugárzók teljesítményét kompenzálja a szoba egyedi jellemzőinek kompenzálására, biztosítva a tökéletes hangot minden hallgatási térben.