Linn Records Vinyl high-end lemez megjelenés

Linn, Linn Studio Master Music, High-End, audiofil, Limar Audio “My Oracle Lives Uptown” William Orbit


"Az álmodozásra csábító Optical Illusions mindent átható elektronikus hullámok formájában árad szét körülötted…. Ellenálhatatlan! "
Mojo


A FELVÉTELEK: Radioharp, Purdy, Optical Illusion - Billy Buttons Mix, Fast Bubble Universe, White Night, Hydrajacked, My Oracle Lives Uptown, Spotlight Kid, Neutron Star, Treetop Club, Drift so far (Web-változat), Golden Country, Brand New Bong, Little Skipper, Reverie of the Tapir, City Lights Reflection

A „My Oracle Lives Uptown” (Az orákulumom a felvégen él) kiadása 180 g-os fekete lemezen a Linn izgalmasan új partneri kapcsolatát jelenti a világ vezető LP lejátszó gyártója és William Orbit, az elektronikus műfaj egyik úttörője között.
•    A “My Oracle Lives Uptown” William Orbit nyolcadik albuma és egyben a legmarkánsabb hangzású műve – lágyan áradó, de ugyanakkor burjánzó, hullámai mégis kellemesen hűvösek – összetéveszthetetlenül eredeti.
•    A 180 g-is dupla fekete album mesterlemeze az Abbey Road-on készült Geoff Pesche, a nagy gyakorlattal rendelkező hangmester kezei alatt, a préselést pedig a Linn által választott és sokak által a világon legjobbnak tartott német Pallas végezte.

6958_250

•    A vinillemez új borítót kapott, benne egy 8 oldalas, szépen megtervezett könyvecskével, a lemez pedig külön védőtasakba van helyezve.
•    William Orbit Grammy-díjas producer és zeneszerző, akinek a 2000-ben forgalomba hozott Barber's Adagio for Strings crossover albuma jelentősen növelte rajongói táborát.
•    William Orbit egy évtizede keresett producer, újrakeveréseiért sorban állnak. Legismertebb munkája Madonna 1998-as Ray Of Light albuma, de dolgozott az U2, Blur, Britney Spears, Sugababes, Pink albumokon és még sok számos művész munkáján is.
•    Zenei felvételeit a nagyobb angol adók folyamatosan játsszák és 2009. októberében Orbit a BBC Radio 3 ‘Free Thinking Festival’ rendezvényén is részt vett.
A “My Oracle Lives Uptown” William Orbit legújabb és legintimebb albuma. Annyi titkot rejt, hogy csak számos meghallgatás után kezdi feltárni a rejtelmeit, ugyanakkor zenéje már az első hallgatáskor is az időtlenség érzetét kelti.