Fantasztikus Linn promóció!

linnlogoAZ EDDIGI LEGJOBB LINN DS HIGH-END AJÁNLATUNKKAL SEGÍTÜNK ABBAN, HOGY FELFEDEZHESSÉK A ZENE ÚJ VILÁGÁT 2010- BEN!

Január 7. és február 23. között egy Linn Studio Master Music csomagot ajándékozunk minden megvásárolt Linn DS készülékhez*
Korlátozott időtartamig ügyfeleink egy speciális –akár 600.000,-Ft értékű- Linn zenei csomagot kapnak ajándékba, ha Linn DS készüléket vásárolnak.

A Linn DS termékek iránt mindig is élénk érdeklődést csak tovább fokozták a nemrégiben világszerte megjelent média beszámolók.
A Studio Master minőségű zenei felvételek továbbra is elbűvölik a világ zeneszerető közönségét.   Széles körben kínálunk kiváló minőségű felvételeket sokféle műfajban, számos nagynevű előadó hiteles tolmácsolásában. A LinnRecords.com által legutóbb elérhetővé tett Studio Master felvételek magukban foglalják többek között William Orbit (elektronikus zene), Maeve O’Boyle (Rock/Pop), a Skót Kamarazenekar (Scottish Chamber Orchestra, klasszikus komolyzene) előadásait, de elérhetőek rajta keresztül a Pink Floyd, Frank Sinatra és még nagyon sok előadó ragyogó minőségű, nagy felbontású felvételei is.
Ez a kihagyhatatlan ajánlat tökéletes kiegészítés lehet minden olyan zeneszerető ügyfél számára, aki bővíteni szeretné a meglévő CD-gyűjteményét, s ugyanakkor szeretne megismerkedni az áttörést jelentő új audió megszólaltatási lehetőségekkel és szeretnék, ha zenei gyűjteményüket újszerűen, intuitív módon tudnák kezelni.
linn-promocio
* csak bizonyos feltételekkel, lásd külön!

A teljes ajánlatunk az alábbi:

• Klimax zenecsomag, 600.000,-Ft-nál is nagyobb értékben, Klimax DS vásárlása esetén:

+ A teljes 70-darabos Linn Studio Master album gyűjteményünk
+ Egy dedikált RipNAS, amely elegendő helyet biztosít akár 3400 további lemez tárolására
+ £150 értékű utalvány, amely azonnal érvényessé válik és további vásárlásra jogosít a teljes zenei katalógusunkból.

• Akurate zenecsomag, 390.000,-Ft-nál is nagyobb értékben, Akurate DS vásárlása esetén:

+ Egy 50 darabos Linn Studio Master album gyűjtemény
+ Egy dedikált QNAP NAS, amely elegendő helyet biztosít akár 3400 további lemez tárolására
+ £150 értékű utalvány, amely azonnal érvényessé válik és további vásárlásra jogosít a teljes zenei katalógusunkból.

• Majik zenecsomag, 150.000,-Ft-nál is nagyobb értékben, Majik DS vagy Majik DS-I vásárlása esetén:

+ 20 darabos Linn Studio Master album gyűjtemény
+ Egy USB meghajtó (320 Gb), amely elegendő helyet biztosít akár 1000 további lemez tárolására
+ £150 értékű utalvány, amely azonnal érvényessé válik és további vásárlásra jogosít a teljes zenei katalógusunkból.
Az akció részleteivel kapcsolatban a Linn termékek hazai kizárólagos forgalmazója, a Limar Audió Kft, (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: (06-1) 359-3136, (06-1) 329-2980, www.limar.hu.) nyújt teljeskörű  tájékoztatást.


A “Fedezze fel a zene új arcát” Linn-promócióra vonatkozó kereskedelmi feltételek

1. A Linn “Fedezze fel a zene új arcát” promóciója 2010. január 7-e és február 23-a között tart. Csak az ezen az időszak alatt feladott megrendelések jogosultak a promócióban való részvételre.
2. Az ajánlat ügyfelenként egy-egy zenei csomagra (NAS-ra, vagy merevlemezre [„tároló eszközre”] plusz letöltési utalványra) korlátozódik.
3. A Sneaky Music DS és a Sekrit DS-I nem része ennek az ajánlatnak. A promóció csak az alábbi termékek megrendelésére vonatkozik: Klimax DS, Akurate DS, Majik DS és Majik DS-I.
4. Minden Linn DS megrendeléssel együtt az alábbiakat szállítjuk ingyen:
i.  Klimax DS: 70 Linn Studio Master album egy 1 TB-os RipNAS-ra letöltve, plusz egy £150 értékű letöltési utalvány, amellyel még több zenét tölthet le a www.linnrecords.com címről.
ii. Akurate DS: 50 Linn Studio Master album egy 2 500 GB-os merevlemezt tartalmazó QNAP TS-210 NAS-ra letöltve, egy £150 értékű letöltési utalvány, amellyel még több zenét tölthet le a www.linnrecords.com címről.
iii. Majik DS / DS-I: 20 Linn Studio Master album egy 320 GB-os külső USB merevlemezre letöltve, plusz egy £150 értékű letöltési utalvány, amellyel még több zenét tölthet le a www.linnrecords.com címről.
5. A csomag részét képező Studio Master albumok nem módosíthatóak! A LinnRecords.com oldalon nézheti meg, hogy mely albumok képezik a csomag részét.
6. A tárolóeszközökkel kapcsolatos garancia: A Linn Products Ltd nem vállal garanciát a jelen promó-ció keretén belül szállított tárolóeszközökre! A garanciát az adott termékek gyártói, vagy a gyártó képviseletében a helyi viszonteladói vállalják. A további részleteket az adott termék csomagolásán, vagy a csomagban találja meg.
7. Az utalványok nem átruházhatóak. Az utalvány használatával automatikusan megkapja a vevő a Linn DS termékre érvényes kiterjesztett 5 éves garanciát.
8. Bár a Linn minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az ajánlatában szereplő tároló-eszközöket tudja szállítani, a ténylegesen szállított tárolóeszközök esetleg eltérhetnek az itt mega-dottaktól. Amennyiben kifogyna az ajánlatban szereplő tárolóeszköz, a Linn egy azonos értékű, vagy hasonló műszaki adottságokkal rendelkező másik eszközt fog szállítani.
9. Ez az ajánlat nem kombinálható más promócióval, vagy speciális árengedménnyel!
Ezt a promóciót a Linn Products Ltd ("Linn"), Glasgow Road, Waterfoot, Eaglesham, Glasgow, G76 0EQ, UK kezdeményezte. A vállalat cégbejegyzési száma: 52366.
A Linn Records zenei felvételek értékesítésével, vagy a Studio Master bemutató anyagok elérhetősé-gével kapcsolatban a Linn termékek hazai kizárólagos forgalmazója, a Limar Audió Kft, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: (06-1) 359-3136, (06-1) 329-2980, www.limar.hu ad további felvilágosítást.