Linn Urika - referencia minőségű MC hangszedő illesztő

UrikaA Linn Urika a referencia minőségű mozgótekercses hangszedő illesztő egységünk, amelyet a lehető legrövidebb és legtisztább jelutak kialakításának lehetősége érdekében az LP12-be építhető kivitelben fejlesztettünk ki. A tápellátását a Linn Radikal DC motorvezérlés biztosítja, s az Urika és a Radikal együtt gondoskodik az LP12 SE csúcsteljesítményéről.
Az Urika a lehető legjobb helyen – az LP12 belsejében – van elhelyezve, s erre a Linn Radikal DC motor által sugárzott rendkívül alacsony elektromos és akusztikus zaj révén lehetőség is van. Ilyen módon biztosítható a legrövidebb jelút, s minimálisra csökkenthető a hangszedőből érkező jel vesztesége.
A hangkar kábel (vagy T-Kable) is sokkal rövidebb és rugalmasabb, mint a korábbi változat volt, teljesen árnyékolt és differenciális („szimmetrikus”). Ezáltal jelentős mértékben javult a jel/zaj arány és az LP12 felfüggesztése is sokkal hatékonyabbá vált. 
Urika
Az Urika kettős mono áramköri kialakítású, ezáltal külön jelúton halad a jobb és bal csatorna jele, csökken az áthallás és minden körülmények között a lehető legmagasabb szintű audiofil megszólalást biztosít.
Az Urika egy egyedileg tervezett könnyű dobozba építve van elhelyezve a frissített Trampolinon. A Trampolin tartja a hangszedő illesztő egységet (és magát a futóművet is), s az alaplemez megnövelt merevsége tovább csökkenti a nemkívánatos rezgéseket és rezonanciákat.
Az Urika a lehető legjobb minőségű audió csatlakoztatás érdekében közvetlen csatolású RCA kimenettel van ellátva, emellett transzformátoros illesztésű XLR aljzatok szolgálnak a hosszabb kábelcsatlakoztatásokhoz, vagy a gyenge földelések esetére, így a rendszeréhez legjobban illeszkedő csatlakoztatási lehetőséget választhatja ki.
Egészítse ki a nagy becsben tartott Sondek LP12-t a Radikal és Urika egységekkel és máris minden korábbinál közelebb kerülhet a művészek előadásához!