Elérhető a Crystal Connect Art Series katalógusa

Elérhető a Crystal Connect Art Series katalógusa

CrystalConnect, mert számít a teljesítmény…

Egy jó évtizeddel ezelőtt a Crystal Cable már alaposan eltért a megszokottól…

Amikor a csúcskategóriás kábelek egyre kövérebbek, nehezebbek és merevebbek lettek és így egyre nehezebb lett velük bánni, mi elegáns, rugalmas, alacsony veszteségű kábelekkel jelentünk meg a piacon. Akkor is az elérhető legfejlettebb fémkohászati eljárások és egyedi szigetelő anyagok, meg az egyedi szerkezeti felépítés ötvözésével teremtettünk újat. A legkifinomultabb technológia alkalmazása mellett már akkor is nagy figyelmet fordítottunk a termékeink zenei megszólalására, eredményeként egyedülállóan hitelesen adták vissza a kábeleink a felvétel atmoszféráját és legfinomabb részleteit is. Ezekből az első termékekből azután fokozatosan egy, a lehetséges alkalmazási terület minden szegmensét lefedő, többszörösen díjnyertes kábelcsalád fejlődött ki, amely először teremtette meg a műszaki lehetőségek és a magas szintű zeneiség addig soha nem látott harmóniáját.

Most ismét megtettük…

A legújabb fémmegmunkálási ismereteinket és a kábelek szerkezeti felépítésének és külső-belső kialakításának terén szerzett sokéves tapasztalatunkat és úttörő jellegű felismeréseinket ötvözve ismét szintet léptünk a kábeleink zenei képességei terén. Ez a minőségi ugrás olyan jelentős, hogy egyben új fejezetet is nyitott a cégünk történetében. Ezt a tényt alapul véve új név alatt új termékcsaládot alakítottunk ki, egyben új márkanév hozzájuk rendelésével is jeleztük, hogy új osztályt teremtettünk a termékpalettánkon.

A CrystalConnect név választásával is azt üzenjük, hogy a termékeink (kábeleink, elektronikáink és hangsugárzóink) nem csak a szórakoztatóelektronikai eszközeit kötik össze, de egyben Ön és a zene között is kapcsolatot teremtenek.

Az új Art Series termékválasztékunk három kábelcsaládot foglal egybe – Monet, van Gogh és da Vinci – mindegyiket egy-egy olyan művészről neveztük el, akik maguk is valamilyen forradalmat váltottak ki és új művészeti kifejezési eszközt honosítottak meg.

 

Robert Winterhoff                       Edwin Rijnveld                       Viktor de Leeuw

Chief Executive Officer                     Technical Director                         Operations Director

 

Cégvezető                                   Műszaki igazgató                   Termelési igazgató

 

További információkért töltse le a teljes katalógust: A katalógus letöltése