Megjelent a phasemation cs1200 és cs900

Hangszedő tartó papucs, amely a valós zenei jeleket és az előadó szenvedélyét hozza ki a lejátszott lemezből

CS-1200 / CS-900

 

A termék megnevezése

Modell kód

Színe

Hangszedő tartó papucs

CS-1200

CS-900A

CS-900N

CS-900K

Fekete (DLC)

Kék (anodizált)

Pezsgőarany (anodizált)

Fekete (anodizált)

<A termék rövid leírása és a tervezési koncepciónk>

A PP-5000 MC hangszedő bejelentésével együtt a Phasemation a CS-1200 típusú hangszedő tartó papucsot is bejelenti. A termék a már forgalomban lévő CS-1000-es modell alapjaira épült, de könnyebb annál és a hangzás-minősége is jobb. Ezzel párhuzamosan a három színváltozatban kapható, anodizált alumíniumból készült CS-900-as hangszedő tartó papucs is forgalomba kerül.

<A termékek legfőbb jellemzői>

1.    Könnyebbé válik általa a fő szerkezet

A CS-1200 mintegy 10 %-kal könnyebbé vált a CS-1000-es típushoz viszonyítva, anélkül, hogy vesztett volna a merevségéből, kialakítása a funkció és az esztétikum szerencsés ötvözete.

A CS-1200 fehér dúralumíniumból készült, a CS-900 alumíniumból precízen kimart szerkezet.

A CS-1200 DLC (gyémántszerű szén*) bevonatot kapott a felszíni keménység és a merevség fokozása érdekében, anyagszerkezetéből adódóan kiválóan csillapítja a rezgéseket, így a korábbi változatoknál hitelesebben tudja tol-mácsolni a hangszedő által közvetített zenét.

A CS-900 három színváltozatban kapható. Így lehetőség van arra, hogy a hangszedő tartó papucs a rá szerelt hangszedő színével harmonizáljon.

*A DLC (gyémántszerű szén) az ionok felhasználásával gőzfázisú szintézises eljárással készített szénfilm elnevezése. Az így létrejött termék gyémántszerű tulajdonságokkal rendelkezik, igen kemény anyag, kiváló elektromos szigetelő képességgel.

2.    Közvetlen érintkezés

A hangszedő tartó papucs teste és a csatlakozó aljzat a nagyobb illesztési pontosság és merevség érdekében két-szeres csavarkötéssel rögzül.

A csatlakozó szakasz két felső és két alsó érintkező tüskével rendelkezik és a jobb mechanikus kapcsolat érdeké-ben közvetlen kapcsolatban áll a hangkar csatlakozóval, ezzel pedig a hangminőség is javul.

3.    Bronzból készült fogantyú

A nemkívánatos rezonanciák elnyomása és a rezgések jobb eloszlásának biztosítása érdekében bronzból készült fogantyút szereltünk a hangszedő tartó papucsra.

4.    Magas minőségű, jó hangzást biztosító csatlakozó vezetékek

A CS-1200 hangszedő tartó papucsba szerelt csatlakozó vezetékek kiváló hangzásminőséget biztosító PC-TripleC huzalokból készültek. A CS-900 esetében 4N tisztaságú rézvezetékeket használunk.

<A hangszedő tartó papucsok műszaki adatai>

·   Anyaga:  CS-1200: Dúralumínium tömbből kimart, DLC bevonattal. / CS-900: Alumínium tömbből kimart és anodizált

·   Tömege: CS-1200: A fő egység: 10,1 g, a vezetékekkel, a 2,6x10 mm-es csavarokkal, anyákkal, fogantyúval együtt 13,7 g.

                 CS-900: A fő egység: 9,7 g, a vezetékekkel, a 2,6x10 mm-es csavarokkal, anyákkal, fogantyúval együtt 13,3 g.

·   Csatlakozó vezetékek: CS-1200: PC-TripleC huzalok / CS.-900: 4N tisztaságú réz

Tartozékok:

º4 csatlakozó vezeték ºFogantyú  º2-2 db M2,6x6, M2,6x10, M2,6x16 mm-es csavar)  º2 rögzítő anya (alumínium)

º4 alátét  º1 hatlapfejű villáskulcs a szereléshez

A jelen adatlap csak tájékoztató jellegű. Az adott termékek teljesítőképessége, kivitele, műszaki jellemzői, stb. előzetes bejelentés nélkül is változhatnak a termékfejlesztés során.