MoFi StudioDac

A MoFi Electronics, az elismert, nagy teljesítményű audioberendezések gyártója örömmel jelenti be a StudioDAC-ot, egy digitális-analóg átalakítót, amelyet a Mytek Audio mérnökével, Michal Jurewicz-el együttműködve hoztak létre. A StudioDAC kivételes hallgatási élményt kínál elérhető áron. A DSD, DXD és MQA hangformátumokat támogató MoFi StudioDAC lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kivételes tisztasággal és hűséggel merüljenek el kedvenc zenéikben. A StudioDAC az Egyesült Államokban készül, megtestesítve a MoFi Electronics rendíthetetlen elkötelezettségét a kiváló minőségű audiokomponensek szállítása iránt.

 

A MoFi StudioDAC legfontosabb tervezési jellemzői:

  -Az USA-ban tervezett és gyártott StudioDAC aprólékos kézműves munkát és minőséget képvisel.

  -Több bemeneti lehetőség, köztük USB 2.0, S/PDIF és Toslink a különböző hangforrásokkal való zökkenőmentes integráció érdekében.

  -Teljes MQA dekódolás és renderelés, amely autentikus hallgatási élményt nyújt az MQA-kódolt zenékhez.

  -Alacsony zajszintű precíziós órajel-generátor, a StudioDAC minimalizálja a jittert, ami hamisítatlan audioélményt eredményez.

  -Apodizáló szűrő, amely kiküszöböli az éles szélű magas frekvenciákat, hogy természetesebb hangzást hozzon létre, amely pontosan tükrözi az eredeti analóg jelet.

  -A bejövő hangformátumot és felbontást intuitív módon megjelenítő LED-kijelzők a bit-tökéletes lejátszás egyszerű megerősítése érdekében.

  -A külső tápegység az alacsony zajszintű lejátszáshoz és a jövőbeni frissítésekhez is rendelkezésre áll.

 

Célunk egy olyan nagy teljesítményű DAC létrehozása volt, amely felülmúlja azt a hangminőséget, amelyet egy megfizethető árú konstrukciótól elvárunk. Az olyan tapasztalt és elismert mérnökkel való együttműködés, mint Michal Jurewicz a Mytek Audio-tól, valamint a gondos finomhangolás számtalan órányi hallgatásával kombinálva azt eredményezte, hogy a MoFi StudioDAC olyan átlátható, magával ragadó és tiszta hangzással rendelkezik, amelyre nagyon büszkék vagyunk, hogy a MoFi Electronics nevét viselhetjük.""

 -John Schaffer, a MoFi Electronics elnöke.

 

A MoFi StudioDAC új mércét állít fel a DAC-ok zsúfolt, 1 000 euró alatti kategóriájában, köszönhetően az átfogó funkciókészlet, a rendkívül zenei hangzásvilág és az amerikai kézművesség kombinációjának. A StudioDAC valóban meggyőző opciót jelent azok számára, akik magával ragadó, magas színvonalú és megfizethető digitális audioélményt keresnek.

 

A MoFi Electronics StudioDAC márciustól vásárolható meg 799,- euros áron.