Ultraphono

A készülékről a Hi-Fi News tesztjét ide kattintva olvashatja el.

 

MoFi Electronics

40 éven át lemezeket gyártottunk a Mobile Fidelity Sound Lab cégnél, most az új MoFi Electronics elektronikai részlegünk a lemezeink és más lemezek megszólaltatásának tovább finomításán dolgozik. A termékeink sokoldalú együttműködés eredményeként születtek és születnek, a világ legjobb audió készülék tervezői a partnereink, akik több évtizedes múltra és tapasztalatra tekinthetnek vissza a stúdiókban..

Az új StudioPhono és UltraPhono hangszedő illesztő előerősítőink a mesterlemezeket készítő hangmérnökeink elvárásának megfelelően tökéletesen reprodukálják a hanglemezek barázdáiba vésett széles frekvencia átfogású, dinamikus zenei felvételeket, megszólalásuk transzparens, csaknem az az érzése támad, mintha élő zenét hallgatna. Az áramköri felpítésének alapjait a Mobile Fidelity Sound Lab először a GAIN 2™ mesterlemez készítő láncnál alkalmazott ötletei és megoldásai adták meg. 

UltraPhono™

A StudioPhono készülék szolgáltatásait kiegészítve az UltraPhono készüléket egy audiofil minőségű A osztályú fejhallgató erősítővel is felszereltük. A lehető legjobb zenehallgatási környezet megteremtése érdekében a hangerő 31 lépésben szabályozható.

 

 

Erősítési tényezője

40 – 66 dB között állítható

Teljes harmonikus torzítása

<0,006 % (MM) / <0,055 %  (MC)

Terhelő impedancia (MM)

47 kiloohm

Terhelő impedancia (MC)

75,100, 500 ohm, 1, 10, 47 kiloohm

Fejhallgató erősítő

Fejhallgató kimenő szint

8 V RMS, max. 62 ohmon 1,5 watt/csatorna

Hangerő szabályozás

31 fokozatban, 2 dB/lépés, 62 dB átfogás

Némító kapcsoló

-90 dB

Legkisebb impedanciája

>10 ohm