Studiophono

 

MoFi Electronics

40 éven át lemezeket gyártottunk a Mobile Fidelity Sound Lab cégnél, most az új MoFi Electronics elektronikai részlegünk a lemezeink és más lemezek megszólaltatásának tovább finomításán dolgozik. A termékeink sokoldalú együttműködés eredményeként születtek és születnek, a világ legjobb audió készülék tervezői a partnereink, akik több évtizedes múltra és tapasztalatra tekinthetnek vissza a stúdiókban..

 

Az új StudioPhono és UltraPhono hangszedő illesztő előerősítőink a mesterlemezeket készítő hangmérnökeink elvárásának megfelelően tökéletesen reprodukálják a hanglemezek barázdáiba vésett széles frekvencia átfogású, dinamikus zenei felvételeket, megszólalásuk transzparens, csaknem az az érzése támad, mintha élő zenét hallgatna. Az áramköri felpítésének alapjait a Mobile Fidelity Sound Lab először a GAIN 2™ mesterlemez készítő láncnál alkalmazott ötletei és megoldásai adták meg. 

 

StudioPhono™

 

A legendás tudású mérnökzseni, Tim de Paravicini által tervezett, Studio Phono kristálytisztán szólaltatja meg a zenét, magával ragadó természetességgel csendül fel minden hang. Apró billenőkapcsolókkal választ-ható meg az erősítési tényezője és a lezáró ellenállás értéke, egy másik kapcsolóval választhat a sztereó és mono üzemmód között és egy szubszonikus (a hallható hangtartomány alatti frekvenciájú hangokat) szűrő teszi teljessé a készüléket.

Erősítési tényezője

40 – 66 dB között állítható

Teljes harmonikus torzítása

<0,01 % (MM) / <0,12 %  (MC)

Terhelő impedancia (MM)

47 kiloohm

Terhelő impedancia (MC)

75,100, 500 ohm, 1, 10, 47 kiloohm