MEGJELENT A SOLID TECH BASE OF SILENCE

MEGJELENT A SOLID TECH BASE OF SILENCE!!!
 
A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mai audio rendszerek olyannyira fejlettek, hogy komoly figyelmet kell fordítani a külső és a belső rezgések és rezonanciák hatására.
 
A Base of Silence egy önálló szigetelő polc, amelynek célja, hogy bármilyen hifi berendezést elszigeteljen a nemkívánatos rezgésektől. Használja ezt a polcot önálló szigetelőként bármely HIFI állvány tetején, vagy használja erősítő állványként egyenesen a padlón.
 
Az izolációs rendszer négy különálló izolátor egységet tartalmaz, és az izolátor talpa parafa védelemmel van ellátva. Minden egyes szigetelőegység 12 rugóval terhelhető a terhelés függvényében, ami azt jelenti, hogy egy talapzatban maximum 48 rugó található.
 
Az alapot legfeljebb 90 kg-os terhelésre készítik elő. Extra rugók hozzáadhatók, és növelik a 180 kg-os maximális terhelést.  A legkönnyebb terhelés, amely hallható szigetelési hatást biztosít, 8 kg.
 
A csend alapja egy szendvicspanelből áll, négy beépített szigetelővel. A szendvicstábla mérete: 435 mm x 495 mm x 60-70 mm. A szigetelő polc 30 mm-es MDF-ből, 3 mm-es parafából és felül 19 mm-es furnérozott HD MDF-ből áll.
 
A Silence alapja hatféle lakk/furnér változatban kapható(fekete, fehér, dió, cseresznye, tölgy, fekete tölgy).
 
A szintező elhelyezése opcionális, a rövid vagy a hosszú oldalon is elhelyezhető.